www.sudzibas.lv SIA Maks Saldejumam beidzies termiņš

SIA Maks - Saldejumam beidzies termiņš

Sūdzība par nepieņemamu apkalpošanu un realizāciju ar beigušos derīguma termiņu

Vēlos dalīties ar ļoti nepatīkamu pieredzi, kas atkārtojās divas reizes vienā un tajā pašā veikalā mūsu apkaimē.

Pirms aptuveni nedēļas ierados veikalā, kur pārdevēja pret mani izturējās ārkārtīgi nepieklājīgi — atteicās komunicēt un bija ļoti rupja. Neskatoties uz to, nopirku saldējumu, kuru apēdu jau mašīnā. Tikai vēlāk pamanīju, ka produkta derīguma termiņš bija beidzies. Diemžēl čeku nebiju paņēmis.

Nolēmu tomēr atgriezties veikalā un brīdināt pārdevēju, lai nākotnē izvairītos no šādām situācijām. Taču, kad mēģināju parādīt to pašu saldējumu no plaukta kā pierādījumu, pārdevēja asi reaģēja, paziņojot, ka neko tādu nevarēju nopirkt, un agresīvā tonī lika man pamest veikalu, sakot, lai es “vācoties prom un vairs nerādoties”.

Pagāja nedēļa, atgriezos tajā pašā veikalā — un ar šoku konstatēju, ka tas pats saldējums ar beigušos termiņu joprojām tiek tirgots. Tiklīdz pārkāpu veikala slieksni, pārdevēja man veltīja vārdus: “Atkal tu?! Pazūdi, citādi saukšu policiju.”

Šis ir vienīgais veikals šajā rajonā, tomēr pēc atkārtotas šādas attieksmes esmu nolēmis vairs tur neatgriezties. Labāk iztērēšu vairāk laika un degvielas, lai aizbrauktu uz citu vietu, nekā turpināšu saskarties ar šādu apkalpošanu.

Uzskatu, ka šāda izturēšanās pret klientiem nav pieļaujama, un ceru, ka atbildīgās iestādes pievērsīs uzmanību šai situācijai — gan attiecībā uz pārdošanā esošajiem produktiem ar beigušos derīguma termiņu, gan uz klientu apkalpošanas kvalitāti.

Karlsons XIII 08.04.2025

Kurā republikas nostūrī ir šis veikals? Zem kāda nosaukuma darbojas?

Vajadzēja nopirkt vēl vienu saldējumu un saglabāt čeku.izsaukt policiju.jo likums aizliedz tirgot ar izgājušu termiņu.