SIA Autocentrs Jūrmala Lauris Ločmelis - Slikts serviss

Warning! Informatīvi! Ja gribat samaksāt lielu naudu, lai sabojā jūsu automašīnu , tad dodaties uz Laura Ločmeļa vadīto SIA Autocentrs Jūrmala, Lielupes 28 k-6, tel. 20003261, uzreiz aiz CSDD. Tur manu auto ‘’remontja’’gandrīz gadu (2023.g. septembris – 2024. g. agusts. Izmaksāja šis joks nepilnus 6000 eiro) un pēc tam vairākus mēnešus Lauris Ločmelis man solīja novērst ‘’remonta’’ laikā radītos defektus, bet, tad pārtrauca atbildēt uz maniem telefona zvaniem un iesniegumiem e – pastā, noslēpās pēc ’’ strausu’’ metodes – galva smiltīs, resnā pakaļa ārā.
Lauris, varbūt sirds diļumos grib kvalitatīvi remontēt automašīnas, bet nevar, jo viņam bieži uzbrūk ‘’Zaļais pūķis’’ un tad ir jācīnās ne pa jokam un cīņa var ilgt nedēļu un pat divas. Cīņas laikā, protams, nav laika strādāt. Darbs ir jāuztic servisa darbiniekiem, bet redzot viņu veikumu, var konstatatēt, ka tie nava Latvijas gudrākie prāti un rokas viņiem aug ne no tās vietas, kur vajag, kā saka latvieši... Kad naudiņa notrallināta, tad gan uz darbu.
Tāpat, Lauris Ločmelis uzstāj, lai viņam dod naudu vajadzīgo detaļu pirkšanai. Tiek solīts iegādāties labāko ražotāju izstrādājumus Bilstein, Lemforder, SKF utt. Kad paprasīju , lai man uzrāda maksājumu apliecinošus dokumentus, Lauris sāka no manīm izvairīties...Tāpat Lauris iemanās atrast detaļas par viss augstākajām cenām Latvija.
Man ir radušās aizdomas, ka Lauris Ločmelis ir apzadzis, ne tikai mani, bet arī Valsti nemaksājot nodokļus.