Sanija Sproge tiesnese - Slikts serviss
Sveicināti, lieta tāda, sanācis man dzīve ta, ka man pa naktim, bez manas klātbūtnes sabojājusi, darba auto, palicis, bez neka, protams sekas tam visam, nesamaksāti nodokli un sodi, mani sodi trāpījusi, pie Sanijas Sproge, man bijusi ari ģimenes problēmas ar tev, rezultāta viņš nomiris, man vajadzēja but vinam blakus un nebija iespējas darboties, pēc tam sācis, savu SIA reanimēt un pamanījis, daudz sodu un Saniju Sproge uz bankas konta, sacīs to risināt, samaksājis to, ko pats varējis apmaksāt, sarunājam, ar tiesnesi, ka maksāšu, pa daļām paradu, bet uz ta viss apstājas, iesniegumus rakstījis, kustībās nekādas, tagad sazvanījos, sakusi, ļoti nelaipni ar manim runāties un vairs nebija ar mieru, lai es atdodu, pa daļām, rezultāta vispār nometusi klausuli un to vairs necel, tad kada veida var ar viņu, kaut ko atrisināt, ceru ka ir iestādes, kuras var izpalīdzēt atrisināt situāciju, dēļ viņas es nevaru iet darbos, tāpēc ka nevaru no ierobežota konta pasūtīt licenzes, viņa to sapratusi, bet jau atkal viedokli nomainījusi, iespēju atstrādāt paradu, man nedod.
Ja man zvanītu un runātu tikpat murgaini kā te sarakstīts, es arī nomestu klausuli.
Tev trolli nav ienācis prātā ,ka cilvēkam latviesu valoda nav dzimtā ? Normāliem cilvekiem jau būtu sapratoms un tomēr arī tas ir labi,ka cilveks cenšas vismaz kaut kā . Tapēc labak palūkojies uz savam n-tajām kļūīdām kuras pieļauj ,trolli,nevis skaties skabargu citu acīs .
Palasi šī cilvēka sūdzības un sapratīsi, ka murgs ir viss iepriekš rakstītais, nevis dzimtā valoda un rakstība, ko, starpcitu, viņam neesmu aizrādījusi vai norādījusi.
Un, ja vēlies kādam norādīt uz n-tajām kļūdām, iesaku saņemties un pašam šo aizrādījumu uzrakstīt bez kļūdām!
Tā jau nav tiesnese taču ZTI,savukārt tie ir visi parazīti bez izglītības un pārsvarā psiholoģiski nenosvērtas personas,kuri paši pārkāpj likumus. Ja ir pārāds,tad makšājiet to bez ZTI staprniecības,kā arī vēršaties ar iesniegumu Latvijas Zvērinātu tiesu izpildītāju padomē par to ka šī parazīte pārkāpj likumus.