Salt - Slikts serviss
Ļoti slikta attieksme pret klientiem, no vīrieša pārdevēja, rupji atbild, it kā viņam tas darbs riebtos. Nevaru saprast vai nu viņam nepatīk cilvēki, vai nu nu viņš ir noguris no darba. Varbūt vajag viņam paskaidrot ka tā nedrīkst runāt ar cilvēkiem? Negribu vairs iet uz šo veikaliņu, tikai dēļ tā pārdevēja! Nomainiet šo pārdevēju!
Kauguri, rimi salt veikals.
Latvijā cilvēki vispār ir riebīgi, un liekas ka nevienam tā īsti nepatīk kontaktēties! Es arī nevaru ciest cilvēkus, tik problēmas ar viņiem, sūda galvas!
Salt Kauguri , Talsu šoseja 29
Šodien iegriezos Kauguru Rimi , pēc salta , bet ejot garām sapratu kad nevaru iegādāties savu kāroto preci jo darbiniece , sava darba laika stāvēja ar veikala apsargu un abi nodarbojas ar savam privātajam lietām (skūpstījās ) , jutos nekomfortabli , tāpēc nācās iet uz Rimi informācijas centru un pirkt tur saltu , neuzskatu kad man bija jāpārmaksā par preci jo zinot kad salta veikala saltu var iegādāties par divreiz mazāku summu ! Un šī nav pirmā reize , kad iegriežoties šajā veikala ir jāsaskaras ar šādu situāciju!
Lūgums veikt parunas ar savu darbinieci!