AtrisinātaRimi - Vecs ēdiens
Nopirku jaunajā Valmieras Hyper-Rimi viņu pašu gatavotos vistu spārniņus, jau smuki sapakoti trauciņos. Pirmās reizes bija ļoti garšīgi. Pēdējā gan nepaveicās, labi saindējos, garša arī bija 50/50 nesaprotama. Pēc tam skatos, ka vakardien, kaut kad 9: 00 no rīta iepakoti, tas nozīmē, ka tie vistas spārniņi vitrīnā nostāvēja vismaz 30 h. Salātus varbūt var tik ilgi stāvēt, bet ne jau gaļa. Kāpēc par vecu produkciju ir jāmaksā tikpat daudz kā par svaigu? Kāpēc preces nevar nocenot, kā to dara maxima un citi veikali.
Komentāri (5)
Ja būtu nocenots, tad varētu stāvēt 30h? Garša nebūtu 50/50?
Nepiekrītu tev. Tāpēc jau noceno, lai tājā pašā dienā var visu izpārdot. Nākamajā dienā atkal svaigas pagatavot.
Ja vakar 9 iepakots tad tagad sanāk 25 stundas no kurienes tad 30?
Pati tu veca, es piemeram edu vakardienas nocenotu vistas fileju vel pec 2 dienam un nekada vaina tev!
"labi saindējos, garša arī bija 50/50 nesaprotama."
"Kāpēc par vecu produkciju ir jāmaksā tikpat daudz kā par svaigu? Kāpēc preces nevar nocenot" - tiešām preces vajag nocenot, lai daži dīvainīši nesaindētos. Izteikts smadzeņu bojājums saindēšanās rezultātā!