www.sudzibas.lv RIMI Slikts serviss

Rimi - Slikts serviss

05.02.2025 plkst. 21 izmantoju rimi Valdemāra ielā pašapk. kasi. Norēķinoties, noskenēju depozīta kuponu un tad vēlējos izmantot rimi karti. Nebija ne mazākās nojausmas, ka sākumā jāskenē rimi karte, jo pie pašapk. kases tāda info nav! Palūdzu pārdevējai palīdzību, viņa noignorēja un aizgāja prom. Tad lūdzu palīdzību otrai pārdevējai, kura neapmierinātā tonī pateica - ko es iedomājoties, tā ir visur! Būtu bijusi pirkuma summa niecīga, būtu vienalga, bet ar rimi karti summa samazinājās par vairākiem eiro. Es saprotu, ka ir garas darba stundas un alga ir tāda, kāda ir, bet elementāra cieņa darbā ar klientiem būtu jāievēro. Saprotu, ka ērtāk ir sēdēt krēslā pie kasēm un nelikties ne ziņas, bet šī pārdevēja bija izcili nelaipna un ne pirmo reizi. Ja savs darbs tik ļoti nepatīk, varbūt nav jāstrādā darbs ar cilvēkiem!

06.02.2025

L

S slikts.serviss 3 st atpakaļ

Pēdējo teikumu varēji nerakstīt, jo diez vai iesi viņas vietā. Interesanti, kur tad pati strādā? Neizklausās, ka pašai darbs patīk.