Rimi - Neprecīzi nosver produktu
Vēlējos iegādāties 2 bārbelītes končas (sveramās). Pērku diezgan bieži pēc pusdienām tieši 2 bārbelītes, vienmēr sver abas kopā zem 20gramiem, šodien redz 40grami divas bārbelītes. Jautāju kasierim vaitad tiešām tik daudz sver, viņš klusēja un neko neatbildēja, nebija laika skaidroties samaksāju un gāju prom. Esat uzmanīgi un skataties cik gr rāda
Ļoti neaptīkami, ka Rimi "Mani gardumi" ir tomēr neēdami romiešu salāti. Pusdienu laikā iegādājos t/c Olimpijas Rimi veikalā romiešu salātus ar vistu, un salāti nebija ēdami, jo bija nemazgāti un pilni ar smiltīm/zemi. Salātlapas tomēr aizņēma lielāko daļu no porcijas un pusdienlaiks man tomēr ir viens-nevaru iet vēlreiz sava darba laikā. Salāti tomēr arī maksā zem 2 euro...noteikti nepirkšu vairāk "Manus gardumus".
Neizdod atlikumu kasiere inna un atsakas pārskaitīt kasi un atdot atlikumu
22/05 rimi Origo, ieraudzīju tādu brīnumu augļus
Оскарблнние клиента если в Течении 2 дней не свяжется со мной то я поднимусь до ООН! Мой маил адресс [slēpt]@mail.ru
Kā vispār iespējams 11.12. Nopirkt desu, kurai termiņš beidzies 04.12. Tā ir vesela nedēļa! Paldies
22.01.19 Pārdevēja aiz 2 kases rupji attiecas pret cilvēku ar veselības traucējumu un viņa palīgu.
Papīrīši biezāki palikuši?
Es ceru, ka tas ir joks.
Vēl bomba ir tie cilvēki, kas samet plastmasas maisiņā vairāku veidu saldos sieriņus/končas un tad pārdevējai jālasa ārā pa vienam.
šīs bija svaigākas un smagākas...
Jaunas ar pildījumu iekšā?
viņš tajos svaros bija caurumiņu izurbis vienkārši...
Nākamajā reizē pieprasi, lai šīs konfektes sagriež šķēlēs.
Pie psihiatra Tev jāaiziet.
Проверяйте кассиров на вес,сегодня Рими Милгравис хорошенько испортил настроение.все продукты предназначенные на вес в полтора раза увеличены ,к сожалению обнаружила это только дома,но на такой ноте вы утратили постоянного клиента,очень к сожалению т.к Римчтк мне был по пути,но и уж очень вы подорвали доверие к Вам