Rimi
Cik nepatikami maza izvele Rimi Origo - risi visadi, bet tikai VALDO! Tas ir nekaunigi! Principa pec es gribu nopirkt citus, bet ir tikai Valdo! Vai tas nav par traku?! Mana Vecmilgravja veikala Beta ir vismaz 5 dazadu firmu dazadas variacijas un ari par dazadam cenam! ....... nekaunigi piespiez pierkt tikai Valdo risus! ;((((
da kaada starpiiba , kaads firmas riisi !riisi paliek riisi, tika idazhaadas firmas !vai tu peec etiketes izveelies ?nu i princips tevmuha :-o
Cilveeku stulbumam nav robezu - nepatiik riisi, eed kartupelus
Gluposti! nedavno byla v Rimi Origo i tam specialjno poamotrela: naschitala ris treh raznih firm.
Piekrītu. origo Rimi ir super neērts - vietas nav, cilvēku jūra, izspraukties nekur nevar, piedevām produktu klāsts mazāks kā mazpiļsētas veikaliņā.
""Cilveeku stulbumam nav robezu - nepatiik riisi, eed kartupelus""??????? ?????? :))))
Nu ja nepatiik tur, tad ejiet uz citu veikalu, vai tad taadu maz????? Nav jau jaacelj vesela diskusija par to ...
ja nepatiik, tad cilveks neiet uz turieni, kur kkas neapmierina, varetu padomat, ka pirmo reizi iet veikala...;D SAUSMAS Riisi TIKAI VIENAS FIRMAS, ta nu gan, kurs tev liek pirkt, ...