Rimi - Beidzies derīguma termiņš zīdaiņu pārtikai
Nopirku 7. Mēn. Vecajam dēlam dārzeņu biezeni, Rēzeknes galdnieku ielas rimi. Labi, ka uzmetu aci derīguma termiņam, jo tas bija beidzies 2. Mēnešus atpakaļ. Zīdaiņu pārtikai! Esmu šokā, no darbinieku bezatbildības. Paldies dievam, ka mātes instinkts nepievīla.
Kur čeks par pirkumu? Varbūt nopirki svaigo, bet tas, kas mājās glābājās, viņam beidzies termiņš. Un tagad teātrs, lai apmainītu šos, ar beigto termiņu?
Labi, jau būtu. Vienīgais iemesls, kāpēc es veltīju uzmanību šai situācijai, jo šī nav pirmā reize, kad rimi pārdod vecus produktus. Es vēlējos brīdināt citus, nevis gūt apmaiņu. Dzīvo tālāk savu dzīvi.
Tas notiek tāpēc, ka Rimi noslogo savus darbiniekus pārāk. Pārāk daudz pienākumu, bet samaksa maza, tāpēc ir jāseko līdzi termiņiem, kad pērk pārtiku.
Tev jāziņo pārtikas un veterinārajam dienestam steidzami!
Bet varbūt tieši uz Strasbūras tiesu? Ja derīguma termiņš beidzies pirms diviem mēnešiem, tad preci var lietot! Kāpēc? Jo šis ir IETEICAMAIS glabāšanas laiks! Jūs to glabāsit mājās vēl pāris mēnešus!
Varbūt man aizsūtīt tev ar dpd? Pats pagaršosi, vai bērnam sabarosi👌
Mātes instinkts? Ja viņš būtu, gatavotu svaigu bērnam pati, nebūs barotu ar pārtiku, kurai termiņš ir vairākus mēnešus.