Rīgas permanent akadēmija - Slikts serviss

Devos uz šo salonu, lai taisītu permanentās uzacis un skropstu līniju pie konkrēta meistara. Jau no paša sākuma situācija bija nepatīkama. Ierados sev paredzētajā laikā, bet man lika uzgaidīt 1h 30 minūtes un attieksme nebija laipna. Kad mani beidzot aicināja kabinetā, mani stādīja fakta priekšā, ka man uzacis netaisīs meistare pie kuras pieteicos, bet gan mācekle, pret ko es iebildu, bet tas tika ignorēts.
Mana liekākā kļūda, bija tā ka es paliku un nedevos prom. Cerēju, ka viss tomēr būs labi, jo ļoti vēlējos tādas uzacis kādas biju iztēlojusies.
Izstāstīju “meistarei” ko es vēlos - gaišas uzacis, siltā tonī, jo man ir gaiša āda un mati. Tā lai izskatās ļoti dabīgi.
Tas ko man uztaisīja ir divas nevienādas, tumšas, pat gandrīz melnas uzacis. Arī skropstu līnija ir nevienāda un izplūdusi. Ir pagājuši pāris Mēneši un katru dienu redzot sevi spogulī man ir grūti paskatīties uz sevi, liekas mani vienkārši izķēmoja.
Šobrīd gaidu Rindā, lai uzacis un skropstu līniju likvidētu ar lāzeri, kas būs dārgs, ilgs un sāpīgs process. Taisīt uzacis un skropstu līniju šajā salonā/apmācības iestādē bija viena no manām lielākajām kļūdām dzīvē. Tiešām neiesaku Rīgas permanent akadēmiju, strēlnieku ielā 9-5.

J