Kurš zin ka Zatlers pēc ievēlēšanas ir nevis uzlabojis Latvijas ceļus bet gan uz savām mājām piegādājis mašīnu pēc mašinas asfaltu lai varētu piebraukt pie mājas??? Lūdzu komentējiet!
Mika gribēja pateikt, ka Zatlera kungs ceļu remontiem domāto asfaltu ''aizfīrējis''uz savām mājām, lai uzlabotu piebraucamo ceļu pie savas mājas, vai tā???Un ko mums tagad darīt????Tu tur biji un visu vēroji vai kā???
Kāpēc tas man būtu jādara??? Vai jūs cilvēki nesaprotat kur visa mūsu nodokļu nauda aiziet??? Un arī ceļa nodoklis???? Zatlera piebraucamajam ceļam!!! A jus te runājat par kaut kādu dziesmu!!! :(
Nu, pēc tik neloģiska teksta, grūti kaut ko labu iekomentēt. Ja godīgi, tad nevar saprast, ko esi vēlējies pateikt...
Es to uzzinājuno tā kas to visu redzēja!
Ko viņa tur murmina?
Mika neesi galvu durviis iespiedusi?
Vai tad jūs nesaprotat???
Labāk uzraksti vārdus dziesmai Relax ( Take it easy).
da jebal :D
º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„º°¨ ¸„ø¤º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„
º¤ø„ ¸ Relax ¨°º¤ ø„ M I K A º ¤ø„
¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°º¤ø„¸¸„ø ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°
Šeit tiešām tikai bērnu dārzs apspriežas!!! Rūnāju kas notiek ar mūsu naudu bet jums tikai dziesma prātā!!! :(
Relax, take it ea easy,
you wanna suck my balls tonight!
Take it ea easy,
I"ll never be in The Club Tonight!
Ko tu tur dirs par manīm?
º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„º°¨ ¸„ø¤º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„
º¤ø„ ¸ Relax ¨°º¤ ø„ M I K A º ¤ø„
¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°º¤ø„¸¸„ø ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°
Lūdzu komentējiet!
Rīgā ir normāli ceļi nevis tā kā citās vietās.
حياتو اله مش الي ههههههههههههه
وانا عم قوووووووووول لشو الانوار مطفية بالمنتدى عشان نبوضة هووووووووووون
منووووورة
من النواادر أن أعرج ( ماقصدي اعرج قصدي أمر أو أعمل طلة عرفتي شو قصدي بعرفك غاوية تفسيرات خنشفارية زي جيجي وفاتنة)
على هيدا المكاااااااااااااااان