Radio Skonto - neprofesionāls darbs
Cien.Valdi ! Kā gan ēterā , komentējot žurnalā "Kas jauns" ievietoto rubriku par puisi, kas apceļo valstis , lai novērtētu meiteņu atsaucību , šo puisi nosaucat par smirdīgu ! Vai tad esat blakus pabijis ? Arī tas nedod tiesības tik neētiski izteikties par cilveku publiskā vidē. Man brīziem ir kauns klausīties , kā Valdis Melderis izsakās ēterā . Lūdzu tomēr sekot līdzi savam runas veidam!
Nu Valdis Melderis mums ir vispār vis vis vis pareizākais un labākais. Tieši viņa runas veids un familiārā attieksme gan pret klausītajiem, gan ētera kolēģiem bija par iemeslu lai pārtrauktu klausīties Skonto. Nu neinteresē galīgi ne viņa sievas, ne bērnu izdarības un viedoklis ko mūžīgi pamanās iestarpināt un uzbāzt. Par laimi ir daudz citu radio staciju ko klausīties.
Jā, mani arī brīžiem kaitina.
Vai tas ir tas radio, kur skan jau sen "smirdošā", galvenokārt geju mūzika no 80. gadiem un radio dziesmu krājums sastāda apmēram 1 CD dienā?
Macbeton, tu pie stures shahu spele??
Pilnīgi pievienojos monteros komentāram.Melderis par sevi atstājis ārkārtīgi nepatīkama, lecīga, lēta un pliekana tipa iespaidu.Skonto izvairos klausīties tikai Meldera dēļ..
Ja gribi klausīties, tad dari to brīvdienās.