Privātais bērnu darzs Karlsons Juglas un visas parējās filiāles - Manipulācijas ar vecākiem

Šajā bildē viss ir rakstīts
Un tā katru gadu

D Dajena244 24.06.2024

Komentāri (2)

Sakarā ar publicēto informāciju sudzības.lv mājaslapā, kā arī pārsūtītām mūsu klientiem ziņām no bijušās darbinieces (Natālijas Kaļķes), vēlamies teikt, ka tika publicēts tikai fragments no ekrānuzņēmuma, kas bija pārsūtīts darba grupā, lai atgādinātu kolēğiem - kādām darba niansēm ir nepieciešams pievērst uzmanību. Karlsons vienmēr strādā savu klientu labā. Tāpat darbiniekus apmācam labam un kvalitatīvam darbam un stimulējam, tai skaitā ar prēmijām. Esam ieinteresēti, lai mūsu bērni paliek kopā ar mums līdz pat skolai – ta ir mūsu misija. Ļoti lepojmies par katru mūsu absolventu.
Mūsu mērķis ir un būs strādāt daudz kvalitatīvāk un motivēt savus darbiniekus. Kā arī atgādināt par ierastām lietām.
Uz Natālijas Kaļķes vārda ir uzrakstīts iesniegums policijā, sakarā ar konfidenciālas informācijas izpaušanu un apmelošanu.
Ar dažiem darbiniekiem mēs šķiramies pārbaudes laikā, jo darbs ar bērniem tā ir sirdslieta un liela atbildība. Celt neslavu darba vietai, kur bija strādājusi, sniedzot nepatiesu informāciju vēl viens apstiprinājums, ka tas ir ļoti negatīvs cilvēks, kas nav spējīgs stradāt kolektīvā. Ko dotais cilvēks vēlējās panākt - grūti spriest, saskaņā ar darba likuma 101.pantu darba attiecības tika pārtrauktas.

D Dajena244 08.07.2024

Apmelošanu,kurā vietā fakti runā pa sevi
Policija nav neviena iesnieguma😂man tur ir savi draugi
Kads pants 101.?
Jus jau laikam to pantu vienīgo zinat Kristīn🤭
Pate aizgaju no Jums prom
Ir ekranšāviņš,kur es paziņoju,ka vairs nestrādāšu 😛

Pievienot komentāru bildei

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes