www.sudzibas.lv Pasažieru vilciens Komforta līmenis zem jebkādas kritikas

Pasažieru vilciens - Komforta līmenis zem jebkādas kritikas

Sveicināti! Ļoti daudzus gadus neesmu braukusi ar vilcienu un ļoti labprāt arī turpmāk to nedarītu, ja vien nebūtu vajadzības spiesta. Saprotu - dīzeļvilcieni veci, finanses tiek novirzītas svarīgākām lietām, biļešu Cenas kāpj, komforta līmenis nemainās. Tuvāk pie lietas - otrdien braucām ar bērnu no Rīgas uz latgali - otrais vagons, kurā mēs braucām, uzsila tikai tuvāk Rēzeknei! Vairāk kā pus ceļu braucām aukatumā. Tagad braucu atpakaļ uz Rīgu - vagonā kā cepeškrāsnī un vēl ož, jo mašīnisti, acīmredzot, nevar atvērt logu! Es neesmu no nesmēķētājiem, bet pat man metas nelaba dūša - karstums, smaka un vēl tā nenormālā kratīšanās! Pirmo reizi piedzīvoju, ka vemj ne tikai autobusā! Nesatraucieties, vagons netika piecūkots - paspējām visu izdarīt maisiņā. Paldies, ka atgādinājāt par ko ciest nevaru sabiedrisko transportu!

20.02.2025

K krāslavietiss 20 st atpakaļ

Vakar vietām Latgalē bija ap 20 grādiem no rīta. Šis vismaz aizved no punkta a uz b. Vivi izmestu kaut kur mežā penšus, lai sauc taksometru.