Orbiloc suņu LED lukturis piegāde - Slikts serviss

Iegādājos interneta veikalā 220.lv Orbiloc led lukturīti par pievilcīgu cenu 15.11.2024. , kuru veikli 18.11.2024. Veikals noraidīja, ka prece neesot pārdēvējam newnordic un tika atmaksāti 15.75eur. Zvanot un jautājot kāpēc tā, tad pārdevējs devis ziņu, ka prece neesot, bet atbildēt uz jautājumu kāpēc, tad vispār prece ir pieejama atbildēt tirgoņi nevar. Tad nu 20.11.2024. Veicu atkārtotu pasūtījumu 220.lv jau par preci maksājot 17.79eur un šoreiz tirgotājs ir pats 220.lv. Preci gaidu, tai vienreiz tiek pagarināts piegādes termiņš, tā trīs reizes līdz 16.12.2024. Pasūtījums atkal tiek noraidīts. Atkal zvanu kāpēc tā, prece neesot pieejama un tagad tā ir pieejama pie cita pārdevēja jau par 31.90eur. Vai tas ir normāli šaubos, kāpēc jāliek preces un jātērē citu laiks, ja preci nevar dabūt. Risināt problēmu neviens netaisās, būtu no savas puses seguši starpību, jo veicu pasūtījumu par vienu cenu, ne strauji augošajām ''super cenām'', veikalā garantija nekāda un atbildība netik. Sajūta, ka ķer uz muļķi viena atsevišķas preces ieliek pa pievilcīgām cenām, tad pie viena klients izdomā ielikt grozā šo un to, pievilcīgās preces atsūtīs, ka nav pieejamas, tās kas aptuveni maksās kā maksā visur, tās atsūtīs un veikals ir ieguvis. Nerekomendēju nevienam šo interneta veikalu, jo tas slēpjas aiz ''n tajiem'' tirgoņiem un savu atbildību tajā nesaredz (kaut es iepērkos taču 220.lv) , prece ir, bet ne no tā tirgotāja. Tumšais laiks iestājies, laiks iet, bet viņiem vienalga, prece zem viņu karoga ir, bet kā loterijā būs vai nebūs tā pircēja laimes spēle.
Attēlos mani pasūtījumi un šī brīža veikala sortiments un Cenas.

A

Good Intentions 07.01.2025