Octas.lv - Nepareizi noradītas octas cenas
Pirms pirkt octu, izmantojot e-pakalpojumu caur www.octas.lv, pārbaudiet katru piedāvājumu tiešā apdrošināšanas kompānijas saitā, jo salidzinājumam piedāvātas cenas un kā rezultātā "visizdevīga cena Jūsu automašīnai" nav aktuālas un nav ņemti vērā kompānijas atlaides, ākcijas. Tāda pati salidzinājuma analīze citos saitos arī var būt nekorekta, bet tomēr daudz precīzāka.
Stulbākā sūdzība sudzibas.lv vēsturē!!! Pamatojuma nekāda!
Easynote, laikam esi octas.lv fans! :D :D :D
Mērot krokodilu no astes līdz galvai un no galvas līdz astei, izmēri atšķīrās.Tas pats princips attiecināms arī uz OCTA.
Es tikko iegādājos apdrošināšanu caur šo saitu, kur man lētākais variants priekš manis bija Balva apdrošināšana un tikko apskatījos šīs apdrošināšanas mājas lapā, kur man tas būtu izmaksājis lētāk. Tā kā autorei ir taisnība.
visiem ir japelna!!! Octa.lv nepastav par brivu!
OCTAS.lv regulāri sūta uz manu mobilo telefonu spamu pār mani nekad nepiederošiem automobiliem ar brīdinājumiem, ka tiem izbeidzas OCTA. Zvāni uz firmu ar sudzībam nekādu rezultātu nesasnedza. Nekādas iespējas atrakstīties no spama nav.
Tāpat kā pirms veikalā pirkt akcijas preci, paskaties vai blakus nav lētāk un vai termiņš nav iztecējis.