Neatliekamās Medicīniskās Palīdzības Dienests - Slikts serviss
10.12.2024. plkst. 23.08 SOS mani savienoja ar neatliekamās medicīniskās palīdzības operātoru! es izsaucu ātro palīdzību savai meitai, kura atradās kritiskā stāvoklī. Pēc pēkšņas, 3.stundu ilgstošas vemšanas un caurejas, sākās krampji rokās, sejā un notirpa mēle, viņa saļima uz grīdas. Operātors-sieviete necentās mani uzklausīt, bet apgalvoja, ka meita pati jau zvanījusi un stāstījusi par tirpstošu mēli. Paskaidroju par meitas kritisko stāvokli ar piebildi, ka meita nevarēja zvanīt, jo visu šo laiku, es atrados blakus un centāmies stabilizēt stāvokli saviem spēkiem. Operātores uzvedība un jautājumi bija pilnīgi neadekvāti, jo saruna nenotika par palīdzību vai kādu padomu, bet
piedāvāja izsaukt vēl policiju un vairākas reizes atkārtoja, ka meita pati jau ir zvanījusi. Biju izmisumā, jo sapratu, ka nekāda palīdzība netiks sniegta un vēlreiz zvanīju uz 113, kur saņēmu atbildi, ka ātrā palīdzība ir izsaukta, kura 10 min. laikā ieradās un sniedza palīdzību.
Labdien! Vēlamies ar Jums sazināties, lai precizētu informāciju par izsaukumu. Jums ir nosūtīta privāta ziņa.