www.sudzibas.lv MAXIMA Slikts serviss

Maxima - Slikts serviss

Kurš Maximā pieņēma lēmumu, ka pašapkalpošanās kasēs vairs nevar izmantot čeku no taromāta?
Tad, lūdzu, nodrošiniet kasiera darbu no 8.00 - 22.00.
Plkst. 8.00 nododu pudeles taromātā un iepērkoties veikalā, tagad nevaru čeku izmantot.
Tad uztaisiet iespēju, ka šo naudu varu pieskaitīt Paldies kartei.
Jo čeki ātri izdziest. Un kur ir problēma ar šiem čekiem norēķināties pašapkalpošanās kasēs!

R

K Katrīna951 7 st atpakaļ

Kurā veikalā? Muļķības, vakar tika izmantoti čeki. Vienīgais, ja pašapkalpošanās kases, kur tikai ar skaidru naudu var norēķināties, nedarbojās.

R RK 6 st atpakaļ

Šorīt norēķināties nav iespējams un arī vairāk nebūs, tāds info no darbiniekiem

K Katrīna951 6 st atpakaļ

Nu tad jāgaida kāda informācija, jo mūsu veikalos visu var izdarīt.

R RK 6 st atpakaļ

Šodien?
Ļoti interesanti...
Jo man arī maiņas vadītāja teica, ka tagad Rīga un pakāpeniski pārējie veikali

A anrijs g 6 st atpakaļ

Nu nekas, aiziesi tak citu dienu savu 1 eur izmantot no smirdigajam pudelem

R RK 4 st atpakaļ

Man viņas nesmird, jo es viņas izskaloju, pirms vedu nodot, lai nesmird mašīna.
Un es nevedu pa 10 pudelēm.

EGROUP 4 st atpakaļ

Labdien!

Ja Maxima ir ieviesusi ierobežojumus taromāta čeku izmantošanai pašapkalpošanās kasēs, bet vienlaikus nenodrošina alternatīvu risinājumu, tas rada klientu tiesību ierobežojumu.
Jums ir tiesības vērsties pie Maxima klientu servisa ar rakstisku iesniegumu, pieprasot skaidrojumu un iespēju izmantot taromāta čekus pašapkalpošanās kasēs vai pieskaitīt summu Paldies kartei. Ja veikals neatbild vai neatrisina situāciju, varat iesniegt sūdzību Patērētāju tiesību aizsardzības centrā (PTAC) par negodprātīgu pakalpojumu ierobežošanu.

Ja nepieciešama palīdzība iesnieguma sagatavošanā, droši varat vērsties pēc juridiska padoma!