www.sudzibas.lv MAXIMA Neprot latviešu valodu!

Maxima - Neprot latviešu valodu!

Veikalā iepērkoties un pajautājot vai nav vēl vajadzīgā zīdaiņu pārtika, jo plauktā bija pēdējie divi iepakojumi, pārdevēja kura kārtoja plauktus sarunājās tikai un vienīgi krievu valodā. Es apstulbu uz brīdi ko viņa man prasa, bet pārdevēja nesaprata ko jautāju. Parādiju plauktā un prasiju vai nav vēl un viņa vienalga bez minkstināšanās turpināja runāt krieviski. Laikam tiem nekad neiskaidrot kur atrodas un kādā valodā jārunā!

D

S Sīka2 4 st atpakaļ

Ak Dievs, pasaules gals. Traumu nedabūji?

Velvetpopstar 4 st atpakaļ

Varbūt no Ukrainas?

( ( ͡❛ - ͡❛) 3 st atpakaļ

Varbūt 2.5 gadi ir pietiekams laiks, lai sāktu apgūt latviešu valodu?

Velvetpopstar 3 st atpakaļ

Nu mana draudzene no Ukrainas piemēram sāka mācīties valodu kopš so gada septembra, loģiski neprot vēl latviešu valodu.

G Gulbenietis 14 min atpakaļ

Ja tev zīdaiņu pārtika būtu svarīga, nebūtu taisījis vijibonus. Rezultātā, principa pēc, apsmiets cilvēks, tevi neapkalpos, vai pateiks, ka noliktavā nav.