www.sudzibas.lv MAXIMA Bojāta cūkgaļa un vistas gaļa

Maxima - Bojāta cūkgaļa un vistas gaļa

07.10.2024 gadā, 18: 40 nopirku Maxima Xx, atbrīvošanas alejā 141a cūkgaļas kakla karbonādi. No rīta izņēmu no leduskapja a tā bija beigta. Strīds tika izlemts, atgrieza naudu. Bet, atkal maxima xx, atbrīvošanas alejā 141a 29.10.2024, 17: 36 nopirku vistas šķiņķus, uzreiz esmu ielikusi saldētavā, šodien 4.11. Viņu izņēmu tā ir beigta. Nest uz veikalu atpakaļ man nav iespējas. Bet vai tad man kā pircējam jāpērk beigtu gaļu? Vai tad man kā pircējam, kurš grib pagatavot vakariņas vai puadienas un tajā vietā, lai ar prieju gatavot, vajag celt te visus? ! Pirmā reize var būt netīšām, bet otro reizi? ! Neatrisināsiet jautājumu pvd būs bieža draugs jūsu maximai…

04.11.2024

S sannas 04.11.2024

To gaļu jus izvēlējāties pati? Vai jūs viņu pirkt svēršanās produkcijas vitrīnā? Ja jūs neredzējāt, ka gaļa bojāta, kā to varēja redzēt darbinieki? Tur uz viena darbinieka atbildību ir trešā daļa veikala produkcijas. Katram gabalam klāt izstāvēt nevar. Jūs ņēmāt to 1 gabalu un neko neredzējāt? Ja tā bija jau safasētā produkcija kastītē, tad kojus iesakāt, lai darbinieki caurdur visus iepakojumus un pārbauda?
Koks ar diviem galiem. Jūs sakāt, ka veikals vainīgs, ok, vainīgs. Kā pierādīsiet, ka produkts zibenīgi bija ielikts ledusskapī un ka ar ledusskapi nav nekadu problēmu? Uz veikalu nav iespējams aizbraukt? Tad jau tas veikals nav gluži degungalā, respektīvi ir bijis ilgāks lsika sprīdis no veikala ledusskapja līdz mājās ledusskapim.