madam baron - brāķēta prece
Kártējo reizi paklūpu aiz tā paša akmens, pagājušo nedēļ jau atkal nopirku dārgas zeķbikses, kas, it kā, neirstot, ja tiek uzplestas, tad nu ziniet, man saira jau trešais pāris, kas mani pārliecināja, ka šī veikala preču uzskrūvētā cena ne tuvu neatbilst kvalitātei. Esiet vērīgi, neļaujiet pārdevējas pārliecinošajai runāšanai jūs apmuļķot!!!
O
Jūtu līdz.
Man ar taa bija.kvalitaate shvaka, kaut arii veikals uzkjuuneets...
ne vienmēr dārgs - ir labi!
Man arī atrī saplēsa 2 pēris, ko nopirtu ar atlaidi Galeria Rīga vaikala. Vairs šo firmu nepirkšu.
loti negodiga firma
Loti negodiga firma...
Nu nez. Varbūt jums vienkārši vajag pamēģināt vairāk par vienu preci/veidu !
Katrai firmai - jebkur- tak ir izcilās pērles / gan arī kaut kas kas, kam cena iet līdz tik dēļ brenda .
Jau 2 gadus esmu Madam Baron kliente, un varu teikt - esmu sajūsmā !
Gan zeķes gan zeķbikses, ko tur pērku, vienmēr kalpo ilgi (izņemot, ja gadās neveklība- pašas vainas dēļ :D ), zeķes ir skaistas, un komfortablas! Pārdevējas laipnas, vienmēr palīdz atrast to labāko !
Reiz gadijās nopirkt brāķīti - zeķes mežģīne no zeķes bija mazliet atirusi, konstatēju mājās, atverot paciņu. Bet kopā ar čeku aiznesu atpakaļ uz veikalu, pārdevēja mani atcerējās, visai veikli aplūkoja problēmu, un pat ar ļoti saprotošu un laipnu attieksmi - samainīja pret citu paciņu. Tās bija super ! :)
Arī pati ne reizi vien esmu "iekritusi" ar zeķubiksēm no Madam Baron. Domāju, ka par to augsto cenu būs attiecīgā kvalitāte, bet realitātē jau kuro reizi pierādās, ka nav vērts tur iepirkties.