Liepājas Autobusu Parks - Pasažieru nepieņemšana
Jau kārtējo reizi redzu ka saldu neielaiž 10+ pasažierus (Liepāja-Rīga) , pats pirms pus mēneša netiku uz svarīgu konsultāciju prieks eksāmena, tikai jo autobuss pilns. Pilnībā bail riskēt nenopirkt biļeti mobilly aplikācija 3 stundas iepriekš, ja plānojiet braukt dienas vidū vai no rīta, nopērciet biļeti 3h iepriekš lai vispār tiekat autobusa. Ja netieciet autobusa, neko darīt, pazaudējat laiku un varat gaidīt nākamo 2 stundas un cerēt uz labāko.
Normāli cilvēki vispār vismaz dienu iepriekš nopērk biļeti. Protams, ja tiek plānots savs laiks un finansiālie līdzekļi. Nevis lekt busā un neņemt vērā faktoru, ka vietas var nepietikt vai vēl kas. Viss ir jāplāno.
Nu jau ir tik tālu, ka pat ja tev ir nopirkta biļete interneta, tas nenozīmē ka tiksi autobusa iekšā
Es nopirku biļetes jau nedēļu pirms brauciena. Bet stāvot pie iekāpšanas 2 minūtes pirms paziņo, ka reiss atcelts! Tākā ar planošanu nepietiek
Kas notiek ja man pēkšņi vajadzīgs, plāni mainījusies un man stundu ātrāk tomēr jābrauc? Viss cauri, netiec 😅
Tak vajag ņemt vērā esošo situāciju.