Liepājas Autobusu Parks - Autobusu šoferi nekursē pēc noteiktiem laikiem
Braucu regulāri ar autobusu maršrutu nr.3 no Pulvek. Brieža ielas autobusam jābūt pēc grafika 22: 19 autobusu pieturā Tosmare. Tur tiek regulāri kavēts ar ko tiek kavēts mans laiks, kuru mēroju uz darbu. Uz darbu braucu pārsviežoties uz 6. Autobusu pietura "pagr. Uz Grìzupes ielu" plkst. : 22: 24 tur autobus vienmēr ir aizbraucis pirms laika. Līdz ar to ne tikai es, bet daudzi citi cilvēki paliek gaidīt nākošo 6. Autobusu plkst. 22: 48, tas ir gandrīz 30min mana laika tiek pavadīts laukā, vēlā vakara. Iesaku jums pamainīt izbraukuma laiku no pulkveža brieža ielas no plkst: 22: 15 kā tas ir darba dienās uz brīvdienu laiku 22: 12. Ludzu neignorēt manu sūdzību, jo savu sūdzību sūtīšu atkal un atkal.
Bet kāpēc nebraukt ar iepriekšējo reisu? Klijenti nelaiž?
Laikam autobusu parks pelna daudz šodien autobuss jh2459 setra ar mazu nummurinju uz kuzava 123
tika redzēta spēlējamies ar kannām pie bākas... un biļešu cenas tik aug.
zināsanai datums ir 02.08.2017 dd.mm.gggg.
Autobusa vadītājs ar autobusa valsts nummura zīmi HN-189 maršrutā Nīca-Otaņķi-Liepāja pretīm braucošai automašīnai pa logu rādija vidējo pirkstu "fakuci" Pulkstens 16:15
Atobusu vadītājs, kuru maršruts bija vībiņi-liepāja, un vaiņode irbrauc 15:45 pabrauca garām pieturai un neapstājās.
Sūdzība par Liepājas pilsētas sabiedrisko transportu.
Liepāja autobusi pienāk pieturās agrāk nekā pēc laika tabulas norādītā laika, apmēram par 5-7 minūtēm,kas ir ļoti neparasti un cilvēkiem nesaprotoši
Visdrīzāk dažādu remontu dēļ tas ir nokavēts iepriekšējais reiss (no 3 līdz ~10 minūtēm), nevis ātrāka atiešana. Un maximum-stundās, kad buss ir pilns un pasažieri vispirms izkāpj, lai izlaistu pārējos un pēc tam kāpj atpakaļ, un tas notiek katrā pieturā, tad kavēšanās ir neizbēgama.
Neatbrauca/Neizbrauca no galapunkta nemaz.07.28 2.Novembris, trešais maršruts. Vismaz nokavēju skolu, Paldies!
Labdien es šodien no olimpiska centra gaidiju autobusu 13.59.Šoferu vadītās bija laika, bet pabrauca man garam jo es stavēju pietura viņš nemaz nepieturēja pietura kas par lietu ka šoferu vadītās pabrauca garām pieturai.
Labdien , šodien manan dēlam pabrauca garām 23 mikroautobuss siļķu ielàs pueturā 17.34.,mazaiss bija ļoti sašutis, vai tad mikriņam nav jāapstājas pieturā, un jāpārliecinās?
Autobus maršrutā Liepāja - Aizpute (13.05.2018) ceļa posmā, kur max braukšanas ātrums ir 90km/h nepārsniedz 60km/h. Līdz ar to arī ļoti kavē.
3.decembrī 2018. g. maršrutā Liepāja -Rucava plkst 12.00 no Liepājas AO šoferis neapstājās pieturā Kuŗšu iela, tādējādi pasažieri nevarēja aizbraukt uz Rucavu.
Autobus salūza. Nekādas kompensācijas un pašiem jāmaksā līdz tikšanos galam!
Kārtējo reizi autobuss Liepāja-AizputePanrauc garām pieturai, saulesdruvas”. 14.04.19 plkst. 12: 20
Es kopā ar vēl kādiem 7 cilvēkiem stāvējām un gaidījām autobusu, un viņš vienkārši pabrauca garām. Es dēļ šī gadījuma esmu lieki iztērējis 11eur,jo nepaspēju uz maratona startu.
Labdien man ir jautājums kadel 22 mikrini neapstajas tajas pieturas kur vispar vinam nebutu jaapstajas un jakurse par to celu uzskatu ja jau tilts ir slegts tad vinam butu jaapstajas tais pieturas
Padomajiet par to savadak ja jau vins kurse par so satiksmi tad lai ari pieturas aptur
Kur Liepājas pilsētā var atrast pieturu TIRGUS virzienā uz Nīcu, Rucavu?