Latvijas Pasts - Produkta bojājums
Laba dieniņa! Es biju pasūtījusi savam dēliņam lego.com caur Latvijas pasts Ziemassvētkos. Es saņēmusi savu 137 ls pencij. Gribej izņemt dēliņa lego.com pie e reizes. Izņēmu ara. Piegāju klāt samaksāju 200 ls pazaudējusi visus iekrājumus saņemu bojāju tu legu.com konstruktoru. Iešu uz aukstāko tiesu man dēliņš tur strādā un būs jums žagari!
PILNIBA PIEKRITU! SIST TIKAI AR ZAGARS.
nu ja lilijs tante!
mes starpcitu esam kautkadas pirma burta radinieces lāikam.
Tu neesi normāla ar savām
viltus sūdzībām
Ar traktora gumijas šļūteni,ne ar zagars.Konkrēti ar zābakiem sašķaidītas preces.
Sveika lijas tante vot jaaa vot pasutiju savai mazmeitinjai barbijas ari tas pats .
nu sausmas nu!
ne nu vispar sausmas aigarin!
Vot latvia valdiba neko nedara tas karinsh ari zagari viniem es sava jauniba ari biju valdiba viss bija ideali
nu ja a KOA ta vins ir ja! pilnigas briesmas.
Man mazmeitina jau liela izaugusi jau 3 gadi sausmas aug kaa tomati siltumnicha
vispar ja jaiet bus tomatini jaieliek siltumnica.
aigarin nu paldies tu tac liels braš vīrs.
Nu lija man jau taa daudzas meitenes saka bet nu nezinu... Tagad musu jauna paudze jau nezin ka ir ar pimpi bumbierus dauzit
nu taisnīīīib jau vien i tev.
Šeit kaut kāds deģenerātu saiets laikam. Jums darīt nav ko?
aizver myt. mans aigarinsh tev shas paradis.
TU NESAPROTI KA TA IR PROBLEMA TU NEAIZTIEC MANU LIJU ES SAVA LAIKA ARMIJA UN POLICIJA STRADAJU PAZVANISU SAVAM KAIMINAM JURIM TA TU REDZESI
Jūs laikam zemē nometa kad piedzimāt
Tu laikam tai skaiyā,ja reiz šeit esi.Nez ko tu teiktu par saņemtu sienas pulksteni ar sadauzītu pulksteņa stiklu un sadragātu korpusu?
Tu laikam sakeri mus ar LIu kad klitam
vaine
Vaine ši musiednu paudzee ir tik vot sausmiga mus dienas mums nebija sitada briviba vajadzeja ravet kartupelus ziema i vasara