Latvijas Nacionālie bruņotie spēki - Militāro spēku radītais troksnis šautuvēs
Militārie spēki pastāvīgi trokšņo militārajos poligonos. Ādažu tuvumā nav iespējams atrasties. Tajā pašā laikā ne viņi, ne valsts policija, ne valsts mediji nereaģē uz visām sūdzībām. Kaut kas ir jādara, lai to novērstu. Agrāk militārie spēki brīdināja par militārajām mācībām, bet tagad viņi neko iepriekš nepaziņo. Mēs aicinām sabiedrību izplatīt mūsu sūdzību, lai nacionālie bruņotie spēki varētu sniegt konkrētu atbildi uz jautājumu “kas ir mainījies? ”. Kāpēc tagad neviens nebrīdina iedzīvotājus par gaidāmajām mācībām un kāpēc sprādzienu skaņas ar katru reizi kļūst arvien spēcīgākas?
Nu, joks ir joks, bet tā ir reāla problēma!
Jau divas nedēļas ir tik trokšņains, tas ir šausmīgi
utainais neskaidraispalīgs pazuda krūmos no botu uznākuma :D:D
es nevēlos būt nerd, bet kāpēc šī reklāma nav noņemta? Tā provocē cilvēkus
utains neskaidraispalīgs pazuda krūmos no botu uznākuma :D:D
Kāds ir joks?
Ja jūs kāds pabrīdinās, tad tas troksnis automātiski pazudīs? Jūs papildus vārdam, uzvārdam un vecumam adresi un telefona numuru pielieciet. Pie jums atbrauks militāristi, pabrīdinās un pašu iesaukšanas dienestā. Šaubos, ka( vīrietis būdams ) esi dienējis piemēram zemessardzē. Sievietes iet un dienē, bet te 32 gadīgs "vīrietis" dīvānā sēdēdams streso par nebrīdināšanu.
Vai nebūtu pašsaprotami, ka militārajā bāzē notiek šaušanas, nevis tautu deju sarīkojumi?
Viss, ko viņi var darīt, ir sūdzēties, aizmirstiet par to
Uzstādīsim komentāru rekordu!