www.sudzibas.lv Latio Pavirša vērtēšana un ilga vērtējuma sagatavošana!

LATIO - Pavirša vērtēšana un ilga vērtējuma sagatavošana!

Runa būs par paviršu Latio darbinieka attieksmi,pret saviem pienākumiem!Vajadzēja novērtēt īpašumu,konkrēti zemi un māju!Atbrauca'' Latio ''darbinieks,nofotogrāfēja visas istabas.Tad es parādīju būvprojekta skices,pirmajam un otrajam stāvam,kā arī pamatu skici!Man bija dublikāti,iedevu skici,papīra formātā.Tālāk sekoja trakākais!Latio darbinieks man''uzbrauca''NO KĀ TEV IR BŪVĒTAS SIENAS!Es teicu no gāzbetona blokiem!Viņš teica kad viņš nevarot zināt!Tad es pāršķirstīju,mājas projekta skici,un atradu lapu,ar sienas rasējumu šķērsgriezumā!KUR BIJA MELNS UZ BALTA RAKSTĪTS,GĀZBETONA BLOKI!Protams ''SUPERVĒRTĒTĀJS NO LATIO''to nemaz neapskatījās!UN PIESOLĪJA MAN GARU VĒRTĒŠANAS TERMIŅU!IT KĀ VIŅAM,BŪTU JĀVĒRTĒ VESELS PAGASTS!Es domāju vērsties,augstākstāvošās instancēs,ar lielu sūdzību,par nevērību,un ļoti gara termiņa,vērtējuma sagatavošanu!''Latio'' prasa lielu naudu,bet strādā kā bruņurupuči,varbūt vēl lēnāk!

A