Lat Eko Food - Biezenī miza

Zīdainim ēdot atradās tāda kā ābolu miziņa, iespējams, arī tā ir no persika. Domāju, ka bērnam 4+ mēneša šāds lielums būtu pat bīstami. Ļoti labi, ka no iepakojuma nāca nedaudz ar grūtībām un tomēr mutē netrāpīja, nācās ar vilkšanu izvilkt no iepakojuma.

04.10.2024

Atbilde no Lat Eko Food Support Pārstāvja atbilde 07.10.2024

Vēlamies atvainoties par radušos situāciju un to skaidrot.
Šis ir pirmais gadījums, kad saņemam šāda rakstura sūdzību par Pilngraudu auzu putras ar persikiem un banāniem neatbilstību kvalitātes prasībām. Vēlamies vērst uzmanību uz to, ka ražošanas procesā šis produkts tiek filtrēts caur sietiem, kas aiztur lielāku kabaliņu vai miziņu nokļūšanu produktā, tāpēc tuvākajā laikā veiksim atbilstošas procedūras, lai situācija neatkārtotos.
Skaidrojot situāciju varam secināt, ka atradums produktā varētu būt miziņa no augļiem, iespējams persikiem, vai arī tā varētu būt sēnalu apvalks no auzu pārslām, kas atgādina miziņu.
Mēs būtu pateicīgi, ja Jūs šo miziņu būtu saglabājusi un varētu mums atsūtīt tālākai izpētei, jo ir būtiski saprast cēloni, lai to varētu novērst.
Vēlamies līdz ar atvainošanos Jums kompensēt zaudējumus, tāpēc lūdzu atsūtiet mums uz e-pastu [email protected] savu kontakt-informāciju un Jums ērtākā Omniva pakomāta atrašanās vietu.

L