Laima - šokolādes kvalitāte
Iegādājos "Laimas" ražoto piena šokolādi ar mērķi kausēt un izmantot deserta pagatavošanai. Lieta tāda, ka šī Laimas dēvētā "šokolāde" NEKŪST! Grūti izskaidrot, kapēc agrāk varēja iegādāties jebkuru šokolādi kausēšanai un vienmēr viss bija kārtībā. Šokolāde tiešām vairs nav šokolāde, drošvien gatavota no palmu eļļas vai dažādām citām lētām, ķīmiskām vielām.
Vēlos, lai arī uz šokolādēm un dažādiem gardumiem būtu skaidri un gaiši rakstīts "IZSTRĀDĀJUMS", gluži kā tas iegājies krējumu un sviestu ražošanā, pārdošānā. Visi vismaz godīgi zinām ko iegādājamies, ko ēdam un izvēlamies sev tīkamāko. Šādus šokolādes aizvietotājus varētu tirgot maksimums pa 0, 20ls, jo no šokolādes tur nekā vairs tiešām nav.
Komentāri (6)
Paldies, ka painformēji! Es arī to nezināju. Pievienojos tavai vēlmei un apliecinu, ka es arī vēlētos, la šokolādes ražotaji vienreiz paskaidro, kādu draņki viņi mums iebaro.
Pilnīgi piekrītu sūdzības autoram. Starp citu, šī nav vienīgā Laimas šokolāde, kas nekūst. Mana radiniece ir strādājusi Laimas ražotnē un ir teikusi, ka gadu gaitā šīs izejvielas ir ļoti pasliktinājušās un no dabīgās, īstās šokolādes vairs nav ne smakas! Vienkārši ir jāsaprot, ka Laimas šokolādi pirkt nav jēgas, tā vairs nav Latvijas tradicionālā vērtība!
Esmu kausēju šo šokolādi. Viss izkusa kā vajag.
Labā šokolāde!
ej uz tirgu tur var nopirkt sveramo šokolādi...
Laimai ļoti traģiski iet ar šokolādēm, ar visu pārējo vēl nebūtu tik traki, bet tās brūnās masas glazējumi jebkuru konču padara par neēdamu plastmasīgu masu.