Kredīts - Vladimirs ir krāpnieks
Neuzticieties Vladimiram [slēpt]@mail.ru, viņš ir krāpnieks.
Viņš it kā piekrīt aizdot naudu, pajautā Krājbankā uztaisīt kontu ar 50 sant, pajautā tavas i-bankas paroles, lai pārbaudītu caur tavu kontu kredītvēsturi, bet sagrābjas ātros kredītus. Labi, ka man tas viss likās Pārāk aizdomīgi un es stundas laikā visas paroles bloķēju un kontu slēdzu.
Es zinu, ka biju muļķe, bet man tagad mācība, ceru, ka kāds cits no manis mācīsies.
Man pat neienāca prātā, ka ar tukšu kontu kaut ko var izdarīt, jo tādus ātros kredītus pati nebiju ņēmusi.
Kā lai tādus Suņus noķer!!! Policija noteikti ir bezspēcīga, jo diez vai tel vai daroru viņi izsekos...
Es ari ka muļķe uzķēros tagad ir kaut kads parads kreditu kompanijai uz mana varda, par kuru pat nezinaju.Neuzķeraties uz to!
Ja jums sabojata kreditvesture, to zina visas oficialas bankas un kreditu nedos neviens.Ja jus sutat krapniekiem kartisu kodus un paroles, tad praatinja vairs nav:(
Tadas lietas pat kauns buutu aprakstiit, jus pat policijaa iznjirgs par taadu prastumu:)
Kā var dot savas paroles un kodus?Tāpēc jau viņi tiek doti, lai zinātu tikai Jūs, tad priekš kam Jūs tāda parole vajadzīga-man jautājums?Šajā jautājumā nu neviens nevar palīdzēt-tas saucās "uz muļķiem uzdzīvojm"Un kam ir prātiņš diez vai šitāds brīdinājums būs vajadzīgs, kam nav tāpat nelīdzēs
ak vai, ku stulba kaza!!!
jei bogu, nu tada duma kaza. ka var vispar kaut kadam idinjam dot savus datus, vel jo vairak paroles. apbrinojami :D
Nākamreiz pastāsti arī kad tev algas diena un kur mājās naudu glabā, lai visa māja nav jāizvanda.
... kā var būt tik stulbs, lai svešiem cilvēkiem uzticētu konfidenciālu informāciju, kas nekādā situācijā nav jāzin 3šajām personām.
Godīgie aizdevēji ir ierakstāmi Latvijas Sarkanajā grāmatā kā izzūdoša suga!!!