Krāpniecība pa telefonu - Telefonkrāpnieki
Telefonkrāpnieki, zvana no vairākiem numuriem. Runā tikai krieviski. Dēvējas vārdos juļa un karīna. Apgalvo, ka redz atvērtu bankas kontu, no kura krāpnieciskā veidā pazūd nauda, un, ka palīdzēšot zaudēto naudu atgūt. Uz jautājumu kur nauda tiek nosūtīta, kādai bankai pieder (mans) konta numurs vai kā sauc šī konta numuru īpašnieku viņas nespēj atbildēt, jo nezina. 63898864, 21432407, 21432291
Paldies par numudiem, tagad bus ko patrolljot.
Ja nomet vienu, zvana otrs. :)
Zvanīja no numura-63898864- vīrietis. Zināja manu vārdu. Prasīja: vai es runājot krieviski. Es atbildēju: NĒ. Viņš: (nosauca manu vārdu) pochemu vi vrjote. Es noliku klausuli.
Man arī visu laiku šis numurs zvanās. Var teikt terorizē. Zvanās divreiz pēc kārtas,vairākas reizes dienā. Būs jāpaceļ un jāizlamā.
Ja vini man tikko zvanija, bet es biju aiznemts. Zvaniju atpakal, bet Bite pazinoja ka zvans ir par maksu. Protams, es noliku klausuli un parbaudiju interneta un atrodiju Jusu informativo zinu par krapniekiem. Paldies. par informaciju. Bet nevaru saprast, kapec policija neko nedara. Divu menea laka es sanemeju dazus zvanus. Informeju par to Bite un banku, bet vini teica ka neko nevar padarit , bet man jabut uzmanigam. Sausmas.
Man shodien ari zvanija no nr.21432407,nosauca manu vardu,prasija vai nav pazudusi nauda no konta veicot maksajumus internetbankaa,pateica,ja nav pazudusi tad viss ok,bet var pazust,taapeec vajag salidzinaat kartes numurus un man jaanosauc tie.Es vinus pasutiju,pateicu,ka tas ir paaraak primitiivs meeginaajums.