Krodziņš ĶIRMIS - Slikta apkalpošana
Šodien 24.01.2017 nolēmu kopā ar draugiem ieturēt pusdienas krodziņā "ĶIRMIS". Esmu gājis tur iepriekš un it kā tādu baigo problēmu nebija.
Izvēlējos ārpus pusdienu piedāvājuma komplektu, ko biju iepriekš jau pamēģinājis, un iegaršojās.
Bez nekādiem brīdinājumiem, neko, pasūtījumu pieņēma un viss noritēja raiti.
Problēma sākās pēc 30 minūtēm, kad sākām prātot kur ir mūsu pasūtījums. Ieradās gan kolēģi, kas apsēdās blakus, paspēja paēst un aiziet, visi apkārtējie saņēma savus pasūtījumus, un izskatās dēļ tā, ka izvēlējušies pusdienu piedāvājumu, kas šķiet ir lētāk nekā pasūtīt kaut ko, kas ir ēdienkartē.
Pēc 52 minūšu (jā uzņēmu laiku) gaidīšanas saņēmām savu pasūtījumu, ne atvainojās par kavēšanos, neko, kā nolika tā aizgāja.
Pirms tam 2 reizes jautāju, kur ir mūsu pasūtījums, kluse zem deguna "vēl mazliet jāpagaida", izvairījās no sarunas un aši bēga nu jaunietis prom.
Jebkurā citā vietā kur esmu gājis, ilgos pasūtījumus, par tiem pabrīdina. Šķiet, jo vairāk samaksā, jo ilgāk Tev jāgaida. Liek arī domāt, kas notiek ar pusdienu pasūtījumu tādā gadījumā, vai ēdiens jau nav kaut kāds iepriekšējās dienas veidots?
Ēdiens ir ļoti garšīgs, un tieši tamdēļ ar šķibu aci kādu dienu vēl apmeklēšu šo vietu, bet apkalpošanai nav ne mazākās idejas, kā strādāt ar klientiem, ne to, ka šādos gadījumos ir jāprot gan klientam atvainoties, jo nekas specifisks bez kartupeļiem ar karbonādi tur nebija, lai pasūtījuma izpildes laiks prasītu 52 minūtes. Ņemot vērā, ka cilvēki tur iet pusdienās, ne visiem ir atvēlēts laiks uz vietu, vietā, un atpakaļ uz darbu 1h30min.
Vairāk neieteiktu kā ieteiktu citiem šo vietu, varbūt, ja personāls sāktu rūpēties par klientiem, varbūt tad.
Pavāri gatavo labi, varbūt viņu vaina, ka tik ilgi, nezinu, bet apkalpošana traģiski tupa.
Komentāri (2)
Parasti, pusdienojot, ja izvēlos kaut ko ārpus dienas piedāvājuma, kas nozīmē, ka tiks gatavots atsevišķi, uzzinu cik ilgu laiku tas aizņems. Un hronometrēt pasūtījuma izpildes laiku var tikai tāds Jānis Gitendorfs, kuram nav ne mazākās nojausmas par to kā tiek gatavots ēdiens.
Problēma sākās tajā, ka neviens neko nebrīdināja, nedz teica, pasūtījumu pieņēma, un viss. Būtu pieminējuši, ka "stunda" būs jāgaida, tad arī problēmu nebūtu.
Hronometrē laiku cilvēki, kas savu laiku cenšas tērēt lietderīgāk kā skatīties kā citi pusdieno.