Juris Ramba - Krāpnieks

Juris Ramba ir profesionāls cilvēku krāpējs, apkrāpis desmitiem cilvēku, milzīgās naudas summās.
Viņam ir profesionāls jurists kurš sastāda viņam līgumus tā lai pēc tam juridiski vai jebkādā citā ceļā būtu ļoti grūti atcelt darijumu. Pārsvarā ar nekustamo īpašumu, veido fiktīvus ciematus, kur pārdod zemes gabalus, ne juridiski sakārtotus, ne uzmerītus utt, pārsvarā kā domājāmās daļas un tamlīdzīgi. Nekādā gadijumā neiesaistaties ar Juri Rambu nekādos darijumos, tiksiet apkrāpti kā neskaitāms cilvēku skaits, ir pat raidijums Beztabu nofilmēts par šo. "Vēberes" ciemats, Vēberes komunālserviss saucās firma, bet firmu šim cilvēkam ir daudz, fiktīvu, kas nodarbojas nevis ar biznesu, bet Jura Rambas muguras piesegšanu, kā katram profesionālam krāpniekam tas pienākās.
Viņam ir bijušas neskaitāmas tiesas, bet kā jau minēju, profesionāls krāpnieks, samaksā juristam, samaksā policistam, samaksā visiem kam vajag, izdarīs visu lai neatgrieztu nozagto naudu un atstās Jūs ar problēmu kaudzi un iesmērētiem īpašumiem ar 0 vērtību.

M

M MIL321 2 st atpakaļ

Nākamais Jura Rambas "ciemats". Neuzticieties šim krāpniekam nekādā veidā!