Julianus Inkasso - Nav iespējams sarunāt par parādu atmaksu
Ar šo kompāniju nevar vienoties par parāda atmaksu,viņi pieprasa savu summu..bet,lai vienotos par tādu summu kādu varu,viņi negrib dzirdēt neko..saka,ka varat maksāt cik varat,bet nesola ,ka tiks nodots tiesu izpildītājām...vēlējos vēl pagarināt maksājumu par summu cik iepriekš maksāju,viņi nepiekrīt tam,un viņiem vienalga..ar citiem parāda piedziņas kompānijām varēju mierīgi sarunāt,jo strādā cilvēcigi un nāk pretīm..es saprastu ,ja es nemaksātu neko...bet nu šis kantoris,cenšas izspiest pēdējo..
Pieprasa savus likumīgos 20%
Mulkibas
Šī atsauksme par Julianus Inkasso izklausās diezgan tipiska parāda piedziņas uzņēmumiem, kas strādā agresīvākā stilā.
Kāpēc Julianus Inkasso ir tik stingri?
Standartizēta pieeja – Lielākā daļa inkasso kompāniju necenšas pielāgoties individuālajiem maksātāju apstākļiem. Viņi pieprasa pilnu summu, jo tāds ir viņu bizness.
Komisijas un bonusi – Dažreiz piedziņas darbinieki saņem bonusus no atgūtajām summām, tāpēc viņi negrib vienoties par mazāku summu.
Tiesvedības draudi – Bieži vien viņi tikai draud ar tiesu izpildītājiem, lai panāktu ātrāku samaksu. Tomēr ne visi parādi automātiski nonāk pie tiesu izpildītājiem.
Atšķirīgas kompāniju politikas – Daži piedziņas uzņēmumi ir elastīgāki, citi – stingrāki. Julianus Inkasso acīmredzami pieder pie stingrā gala.
Sveiki,
Man ir tāda pati situācija. Viņu piedāvātais grafiks ir par lielu un manam piedāvājumam maksāt tik ,cik varu atļauties viņi kategoriski atsakās. Šodien atsūtīja epastu ar draudiem par to,ka ja līdz 25.02 nesamaksāšu visu summu ( ~5000eur) ,tad viņi nodos lietu tiesai. Jo redz ar mani pirmstiesas piedziņa esot "neveiksmīga"...
Tad attiecīgi jautājums - vai maksāt tik,cik spēju ( ignorējot jebkādu komunikāciju ar viņiem) vai arī gaidīt vēstuli no tiesas un neatzīt parādu? Nešķiet reāli , ka lieta tiks izbeigta par tādu summu vnk tāpat vien kā liela daļa saka? Tiesai šāda summa varētu interesēt...
Vai ir kāds,kurš spēj padalīties reālā pieredzē?
Visi šitie firmi kuri strada ar atram kreditiem ir krapnieki
Lai lieta nonāktu pie zti, no sākuma jābūt ir tiesai. Maksājat cik varat un lai tas kantoris airē. Ja atnāks vēstule jo tiesas, atzīmējat ka nepiekrītat un lieta tiks izbeikta. Man pusgadu draudēja ar tiesām😅😅😅vēl tiesā neesmu ielikta, maksāju tāpat. Kamēr maksā viņi neko nevar izdarīt. Lai pierāda kad cilvēks nesadarbojas.
Man tā pati problēma ar viņiem tikai es viņiem neko nemaksāju jo prasa piemēram pirmos 3 mēn pa 50€ pēc tam pa 70 pēc tam pa 100 es nevaru tik samaksat. Nesaprot viņi.
Tak vienalga cik prasa.Maksā cik var atļauties un viss.
Un jēga? Tāpat kontu bloķes. Un kur tā nauda aiziet ka mazāk tāpat nepaliek. Prasa slēgt grafiku.
Mulkibas. Viss ir iespējams sarunāt. Vismaz man nāca pretī.
Īsumā – ja cilvēks pats maksā parādu, bet ne pēc Julianus Inkasso noteiktā grafika, viņiem nav pamata iesūdzēt tiesā.
Galvenais:
Ja maksājumi ienāk, viņi nevar teikt, ka parādnieks nemaksā.
Viņiem nav iemesla iet uz tiesu, jo tiesnesis var pateikt: "Viņš jau maksā, nav jēgas piedziņai."
Viņi tikai mēģina piespiest maksāt pēc sava plāna, jo tas viņiem ir izdevīgāk.
Ja Julianus raksta, ka vajag maksāt pēc viņu noteikumiem, vari viņiem atbildēt, ka turpini maksāt pēc savām iespējām un neprasi no viņiem nekādu vienošanos. Viņi nevar neko izdarīt, ja parāds lēnām samazinās.
Tie mēsli neko nevar nobloķēt! Viņi tikai biedē naivus un prātā vājus cilvēciņus! Viņi tikai var iesūdzēt tiesā, bet, kad atnāks papīrs no tiesas, neatzīsti prasību un viss! Vispār nemaksā neko viņiem un bloķē visus numurus nost, no kuriem viņi zvana! Nevajag baidīties no tiem mēsliem!
Neko nebloķēs.Atnāks no tiesas papīri,atzīmē kad neatzīsti parādu un lieta izbeigta.
Nu maniem paziņām blokets konts
Bija jau papīri no tiesas. Un kā varbūt lieta izbeigta?
Kur tur ko var atzīmēt?
Vai Jums ir šāda pieredze? Citā komentārā sacījāt,ka Jums nebija līdz tiesai nekas nonācis.
Vienkārši ieejat julianus profilā un tur ir opcija, ka var sastādīt grafiku. Viņiem pat nekas nav jājautā. Viss! Tas,ko viņi draud neņemiet galvā, galvenais maksāt pēc grafika.
Tur minimālais ir 75€ un neko mazāk nevar uzlikt
Paldies,tā darīšu
Man ne par ko nenāk pretī. Jau biju sazinajusies vairākas reizes. Citas kompānijas ir labākās,bet JULIANUS. Vispār vāks.
Nu nevajag censties uzlekt augstsk par savu pakaļu. Ņèmāt kredītu, domājàt, ka nevajadzēs atmaksāt?
Man viņi vairākkārt nāca pretim, neko sliktu nevaru teikt.
Un vai tur nebija iespēja atzīmēt opciju - "parādu neatzīstu"?
Komentārs Ilzei Gvozdevai par tiesas paziņojumu.
Sveiki,
Vai ir kāds kurš spēj padalīties reālā pieredzē?
Un, galvenais, NEKĀDĀ GADĪJUMĀ nepraksti nekādas vienošanās par parāda atmaksu ar šiem šakāļiem! Savādāk viņi varēs riktīgus procentus uzmest virsū, ja gadījumā kādu reizi būsi izlaidusi maksājumu!
Un, galvenais, NEKĀDĀ GADĪJUMĀ nepraksti nekādas vienošanās par parāda atmaksu ar šiem šakāļiem, jo tad viņi varēs riktīgus procentus uzmest virsū, ja gadījums kādu mēnesi izlaidīsi maksājumus.