Nē - naudu vēl joprojām neesam saņēmuši! Aizrakstīju oficiālu vēstuli gan uz PTAC, gan uz policiju, taču nekā :(
Solītais datums, kad naudu bija jāatgriež bija 31.08 - cerība jau sāk zust:( Varbūt kāds zin ko iesākt tālāk, jo nu jau arī vairs lapa www.orangelife.lv un kupon.lv neeksistē
Sveiki!
Visa diskusija šeit
Sūdzība par kupon.lv, orangelife.lv http://www.sudzibas.lv/complaints/kupon-lv-orangelife-lv-c22945/page/57
Naudu par braucieniem, ko solīja augustā, arī mēs nesaņēmām. Un ko darīt tālāk arī nezinām.