GRIBU.LV Vadības bezatbildība - Krāpšana

Sveiki visi kas lieto vai iespējams ir domājuši izmatot gribu.lv mājas lapu. Uzreiz vērsim pie ragiem.
nr.1)Administrators nekompetents līdz maksimumam, nespēj atrisinat 90% ne mājas lapu tehniskās problēmas ne arī lietotāju savstarpējās.Kā arī neatbild uz konkrētiem jautājumiem.
nr.2)Meitenes kas piedāvā pakalpojumus liela daļa ir krāpnieces. Prasa priekšapmaksu par tikšanos.
Tas pats arī virtuālo saturu veidotāju vidū. Samaksā naudu, pretī saņemot -bloķēšanu vai xxx internetā nokačātos video. ( ar izņēmumiem) Taču administrācija šo nekontrolē vispār.
nr.3) Ja vēlies redzēt,sarakstīties utt jāmaksā pietiekami liela mēneša maksa.Kā arī ja vēlies ielikt parastu iepazīšanās sludinājumu. Kas citur ir bez maksas.
nr.4) Mājas lapā ir 1000 un viena kļūda, lagošana,bremzēšana, bilžu neatvēršana utt. Serviss zemākajā pakapē.
nr.5)Liela daļa foto kas ievietotas kā reālas personas no profila ir ņemtas no interneta, tas pats arī ar video.
nr.6) Ja vēlaties iepazīties šajā saitā , tas nebūs iespējams, jo vis ticamāk normālie cilvēki ir sen jau atmetuši cerības un sen pametuši šo mājas lapu.