Ferratum - Krāpšana
Paņēmām kredītu. 2000 eur. Maksājam gandrīz gadu. Gandrīz pa 200 eur... Nesen paskatījāmies cik esam vēl parādā. Gandrīz 2000! Domājam ka tas ir sistēmas gļuks, uzrakstijam vēstuli, jo uz telefona zvanam neatbild! Saņēmām atbildi, ka mēs tagad maksājam pārsvarā tikai procentus! Un kā mēs maksājam - tas ir minimālais maksājums! Un ja mēs tā maksāsim - mums vēl jāmaksa 122 mēnesi! Izradās, ka paņēm 2000 - esi paradā 20 000! Kur skatās valsts? ! Kas par 90ie gadi? !
Являюсь клиентом этой конторы уже 5 лет, всегда плотил во время и был согласен на высокий процент, выплаты делаю ежемесячно но дополнительную сумму не выдают..Не рекомендую связываться !
līgu lasījāt? arī mazo druku?
* līgumu, protams. aprēķins 2000 pret 20000 arī neliecina par īpašām loģikas spējām.
0,2843% dienā viss skaidri gaiši rakstīts
Tev reāli nepaveicās ar to kredītu, cik es skatījos tev dienā jāmaksā 5€ procentos. Jo ātrāk izmaksāsi, jo labāk. Es brīnos kā tas iespējams.
Ja maksāt pa 200 120 mēnesi. Gandrīz 20 000 arī būs... (neiedziļinaties matemātikā un pieņemsim, ka maksājums ir fiksētais)
это не 90ые. это конец 70ых и начало 80ых
Līgums ir ne tikai jāizlasa, bet arī pašam jāparēķina tie procenti ... Tā ir visos nebanku kreditēšanas caurumos, sākumā maksā TIKAI procentus, tādēl, lai ja nespēsi nomaksāt uz beigām būtu palikusi lielāka pamata parāda summa.
Mums tas pats,dabujam panemt citur,lai samaksatu,neiesaku nevienam tur ñemt,tad labak SMS kreditu,bet tur pamata tas pats!
Ferratum.Tieši tas pats,tik,maksā un maksā no kopējās summas nekas neiet nost.Neiesaku sadarboties.
Sakiet lūdzu kādam ir izdevies rast risinājumu ar ferratum?