Feniksscasino.lv - Krāpšana
Ieskaitīti 500 eiro, bet laimēti tikai 50. Viņi raksta pie spēlēm, ka atdēvē ir 92-98%, bet reāli tu nedabū neko. Nespēlējiet feniksscasino! Izvēlieties labāk kādu citu Online Casino. Kāds varētu pakontrolēt šito, jo izskatās, ka te kautkas nav īsti rittīgi.
Varu atsutit savu konta numuru, zinu, ka neesmu kazino, bet gribas, lai man maksa naudu par praktiski neko, tapat ka kazino.
Vagoni, es sheit ir 10€ feniksa bonus, tikai tev draudzin: https://freegiftcards.co/join.php?id=09M8AH
Paldies, es noteikti laimēšu vismaz 50 eiro.
Koma, sapno lielak, es domaju tuvak 5000 bus. Es domaju ja liels cujons tad uzliec uz Latvijas eirovizijas uzvaru, tur ir 500x reizinatajs.
Es neesmu saistits ar fenikss casino, nereklameju bet vienmer uzvaru,
Bucas,
Ulgis Feniks
Paldies. 😍😍😍 vareşu 2 gadus pec tam tuseēt.
Bet viss pareizi atdeve bija 90 % jūs atdevāt 90 %
Paskaties Casino Daddy, viņi griež ar 5€-20€ un arī bieži papiš. Tas nav naudas pelnīšanas veids, tāpēc arī zaudēji, būtu ziedojis 500€ labdarībai
Manuprat Dzindz, ludzu, nevienam sho nesaki bet pirmdienas atdeve ir 110% jo tik maz cilveku iet - draudzin, neej sestdienas vai svetdienas jo tur atdeve bus atkal ap 0%-0.25%. Un ja tu velies dabut 10€ bonusu tad rekur tev links: https://freegiftcards.co/join.php?id=09M8AH .
Cerams ka ta tomer saies naktotne, visu labu, dzindz.
bucas, Ugis Fenikss