Evolution Latvia - Drausmīga attieksme!
Kur lai sāk. Aiz visas fasādes, tas ir, pievilcīgais interjers, brīvā kafija, apdrošināšana pēc pārbaudes laika un.. tas arī viss, slēpjas sliktākā darba pieredze, kādu Jūs varētu piedzīvot. Elastīgs grafiks? Ha! Tici vien! Kad gribēju LAICĪGI samainīt maiņas (ne jau vienkāršu brīvdienu) un kā labsirdīgs cilvēks, zinot, ka tajā brīdī bija darbinieku trūkums, pat piedāvāju paņemt papildus maiņu, man pateica, ka var samainīt maiņu tikai tad, ja paņemu TRĪS papildus maiņas. Hallo? Vai tas ir elastīgs grafiks!? Tā ir greedy un pretīga attieksme, nevis tas, kas viņiem reklāmā smuki rakstīts. Es tur strādāju vidusskolas beigās un mēnesi iepriekš ar visiem dokumentiem sarunāju, ka valsts eksāmena dienā man darba dienu nepiešķirs. Likās, ka viss kārtībā, bet tas taču ir Evo, un, protams, tā it kā stresa netrūka, man septiņos no rīta eksāmena dienā zvana un brauc augumā, ka esot jābūt darbā, viņiem vienalga mana situācija un "Vai TIEŠĀM nevarat ierasties uz darbu", vēl, ka pārbaudīs vai es nemeloju, ka iepriekš jau sarunāju. Tas, ka es neierastos darbā, nozīmē ka 2/3 manas algas ir vējā. Es steidzos un rakstu menedžerim. Jums šķiet, ka man atbildēja? Nē taču! Tātad visu eksāmena dienu es uztraucos par darbu. Dievinu, attieksmi pret studentiem. Viņi no HR man rakstīja, ka esmu "example employee", bet tas jau nemaina, ka tik un tā nekad nebija iespējams sasniegt maksimālo bonusu punktus. Kaut kādas pretrunas, ne? Man laikam pietiek sūdzēties, bet jūs saprotat situāciju. Ja Jums ir svarīga jebkāda cilvēciskā attieksme, diez vai tur iederēsities. Haoss un bardaks. A, un Jūs, ļoti iespējams, iespārdīs ģērbtuvēs. Tāda lieta arī parādījās, jo, tādā vietās strādājot, laikam pazūd arī pašam empātija un parasta saprašana par pieklājību. Cik reizes man neielika ar elkoni "netīšām", bet bez jebkādas atvainošanās vai pat uzmanības izrādīšanu izdarībai. Lieliska vieta fiziskai un garīgai pūšanai. Nenovēlētu nevienam, pat ne tantiņām Rīgas sabiedriskajā, kuras grūstās. Cerams, tas liek Jums saprast, cik slikti patiesībā ir.