www.sudzibas.lv Dzintars Vilde Krāpšana, naudas nemaksāšana

Dzintars Vilde - Krāpšana, naudas nemaksāšana

Brīdinājums par nesamaksātu atlīdzību par sniegtu pakalpojumu

vēlos dalīties pieredzē ar klientu Dzintaru vildi, kuram palīdzēju iegādāties nekustamo īpašumu. Darījuma laikā tika panākta mutiska vienošanās, ka pēc pārdošanas klienta pienākums būs norēķināties par starpniecības pakalpojumiem. Tāpat darījuma ietvaros tika panākta vienošanās, ka īpašuma pārdošanas Cena tiks samazināta, un šo starpību, kas sedz starpniecības atlīdzību, segs pircējs, kad darījums būs pabeigts.

Diemžēl pēc darījuma noslēgšanas Dzintars vilde atsakās pildīt solījumus, nesniedz samaksu par saņemtajiem pakalpojumiem un neatsaucas uz mēģinājumiem sazināties.

Brīdinu citus, ka darījumi ar šo personu var būt saistīti ar finansiāliem riskiem, jo vienošanās netiek pildīta. Aicinu ļoti rūpīgi izvērtēt sadarbību.

Good Intentions 30.10.2024

"mutiska vienošanās"