razaitis sov mog po vsjakoj pricine ! est ocen mnogo ljudej katorie mogut skazat o nej horosie slava! a esli vas doktor osibjotsja, to vi toze pabezite v druguju kliniku?etu prablemu mozno resit spakojna a ne oblivaja celoveka! skolko ludej , stolko mnenij!
To ka atvērusies šuve, nevar vainot vetārstu, varbūt kaķītis par daudz kustīgs, kur leca, varbūt laizot ar zobiņiem aizķēra, varbūt diedziņš nekvalitatīvs. Katrā gadījumā pēc operācijas vajadzēja vairāk pieskatīt, jo dzīvnieks vienmēr cenšas atbrīvoties no svešķermeņiem un sakopt sevi.
Rita ir ļoti laba daktere. Es vienmēr savus kaķus un suni uzticu viņai, ja kas kaišs. ļoti labs cilvēks. Un par tām šuvēm- saimniekam ir jāskatās, ko kaķis dara. Vot tā ir bezatbildība neskatīties kaķi, uz vainot visu uz citu! Ir jābūt atbildīgiem!!!
kaktram dakterim sanak ķļūdas!
Dzirdēju par Maskavas 106 negatīvus komentārus, tāpec pati uz turieni nekad nebraukšu. ārstam nevar būt kļūdas, jo no viņa ir atkarīga dzīve!
dakterim vienkarši jastradā sterilāk,rupīgāk,jo cies jau dzīvnieks
Nu redziet.......taa shuviite var arii atveerties citu iemeslu deelj! Ja saimnieki neseko dziivniekam un ljauj tam bruuci laiziit!