Dreamyard Gatis Meleks - Abas kreisās rokas

Nav spējīgi paveikt darbu kvalitatīvi vai izlabot kļūdas.
Ir spējīgi uz putām stiprināt bortus, melot ka izlabos.
2 gadus vilkās šis murgs. Pakāpieni sašķobijās novēla vainu uz ziemu atbrauca 2gb izlabot tāpat viņi ir šķībi un bruģis neglīti nosēdās. Trešo pakāpienu tā arī neatbrauca salabot. Vislaik Sola ka izdarīs bet neizdara. No sapņu pagalmā tāds murgs vien sanāk.

D DreamYard 14.09.2024

Labdien.
Apskatot sūdzībai pievienotos attēlus, iepazīstoties ar sūdzības saturu un apskatot Jūsu norādīto Vārdu un Uzvārdu, vēlos Jūs informēt, ka uzņēmumam DreamYard un sūdzībā pieminētajai personai Gatis Meleks, nav nekāda saistība ar sūdzībā minētajiem darbiem un attēlos redzamo objektu.
Ņemot vērā minēto sūdzību, par uzņēmumu DreamYard un konkrēto personu Gatis Meleks, vēlos Jūs informēt, ka ja šī sūdzība ar nepatiesiem apvainojumiem netiks dzēsta tuvāko 7 kalendāro dienu laikā, tad uzņēmums vērsīsies atbilstošā tiesībaizsardzības iestādē ar iesniegumu, par Neslavas celšanu masu saziņu līdzekļos (Krimināllikums 157. panta 2. daļa).

Lūgums apdomāt turpmāk šāda veida nepatiesas informācijas izplatīšanu, jo pēc atbilstošās tiesībaizsardzības iestādes pieprasījuma elektronisko sakaru komersantam vai attiecīgās interneta vietnes turētājam ir jāsniedz informācija no kādas IP adreses aizskarošā informācija internetā ievietota un kādai personai attiecīgā IP adrese ir izsniegta.