Dins A SIA - Krāpšana

Neasāku šo uzņēmumu, ar labu algu uzņēmums bet neizmaksā algas un darbs tikai uz papīra reāls darbs nenotiek sēžu majas ar papiriem, algas nodokļu grāmatiņu gramatvee izņem sava vārda nebrīdinot nesaka neko, aizej uz dabu ne viena nav, krc Čakare cilvēkus, darba drošība 0, tranšeja bez bortim virs 1,80 jāstrādā bez vestēm kivees, instrumentu nav

D

Silbalodis 5 st atpakaļ

Kā var mūsdienās izņemt nodokļu grāmatiņu cita vietā? Varbūt tādas nemaz nebija!

T taisnīgatiesa 3 st atpakaļ

tulīt pieskries kraslavietis un trans-vatens Artūrs S:D

T taisnīgatiesa 58 min atpakaļ

cik aktīvi kraslavietis ar trans vatenu Artūrs S. minusus salika:D:D vai vai, kāda bēda:D:D:D:D

Pohuists 41 min atpakaļ

tev kronis griestus neskrāpē? mīnusus viņam īpašajām speciāli salika. esmu nodarbināts, tikko izgāju no biroja, klīniskais

Pohuists 34 min atpakaļ

pašam nav kauns no tā ka visu savu brīvo laiku te pavadi? aizēj pastrādā moš dažādības pēc, nemurgosies mīnusi varbūt? izklausās jau pēc paranoidālās šizofrēnijas

ž žurcis 1 st atpakaļ

Cik noprotu, izņemšana notiek tādā veidā, ka rēķina algu tā it kā nebūtu iesniedzis algas nodokļu grāmatiņu.
Cita varianta nav, neviens tavā vietā nevar izņemt.
Vismaz nākamgad, sniedzot deklarāciju, atgūsi pārmaksātos nodokļus.