Depo - Pārdeva sakropļotu papagaili bez kājas
23.decembrī nopirkām Valmieras DEPO veikalā būrīti un divus papagaiļus un visu vajadzīgo papagailīšiem. Tā bija domāta dāvana bērniem uz Ziemassvētkiem, bet secinājām, kad mums ir pārdots izkropļots papagailis. Vienam no papagaiļiem ir tikai viena kājiņa. Pērkot papagaiļus, gribējām vienu zaļā krāsā un otru zilā krāsā. Pārdevēja teica, lai mēs vēl pastaigājamies pa veikalu, kamēr viņa ieliks viņus speciālās kastītēs. Tā arī darījām. Tad pie kases samaksājām par pirkumu un devāmies mājās. Mājās secinājām, kad ir viens papagailītis bez kājiņas. Vai vispār tādu drīkst pārdot?
Ja vēlējaties pirkt dekorācijas, zooveikals nebija pareizā izvele. Putniņš bez vienas kājas mājās ienes tikpat daudz prieka kā putniņš ar abām kājām. Labāk, ja cilvēki ar šādām pretenzijām neiedomātos nest mājās dzīvas būtnes, ja nav spējīgi mīlēt tās tādas, kādas tās ir.
Putniņus pirku veikalā, nevis paņēmu no patversmes. Tāpēc rēķinājos ar to, kad putniņi ir veseli. Maksāju naudu par veselu, nevis sakropļotu putniņu. Veikalā pērkot preci, ja ir bojāta prece, tad viņiem ir jāinformē un jādod atlaide. Un tad es izlemju vai ņemt bojātu preci un lētāk, vai nebojātu preci par pilnu samaksu. Tas pardevējai veikalā bija jāinformē. Jūs tak arī veikalā iepērkoties nebūsiet apmierināts,ja būsiet iegādājies brāķi.
Jūs esat brāķis nevis putniņi! Skatāties, ka pati bez kājām nepaliekat! Domājiet ko runājiet! Un apvaldiet ambīcijas! Karma maksā dārgi!
Vai jūs salīdzināt dzīvu radību ar brāķētu preci, lūgums padomāt, kādus piemērus Jūs veicat, vai arī vispār neveidojat piemērus, ja nesaprotat par ko runājat
draudzenīt, jūs esiet bojāta prece. dzīvnieks nav nekāda prece. iemācieties uzvesties, pirms rakstiet kaut ko.
Es putniņam neko sliktu neesmu izdarījusi, lai mani nosodītu par kaut ko. Iet runa tikai par to, kad putniņš tika nopirkt kā vesels, bet izrādās bez kājiņas. Pirkts veikalā nevis paņemts bez maksas no patversmes.