www.sudzibas.lv Dentiks zobārstniecība Awful service nekvalitatīvs darbs bojājums !!!

Dentiks zobārstniecība - Awful service nekvalitatīvs darbs bojājums !!!

Labie cilvēki! Neiesaku jums vērsties pie zobarsta klīnika "dentiks", kas atrodas: zigfrīda Annas meierovica bulvāris 4, centra rajons, Rīga, lv-1050 itkins kungus noteikti neiesaku! Es vēlos tikai pasargāt pacientus no implantu procedūrām, kuri plāno apmeklēt "dentiks". Maz ticams, ka jūs atradīsit sliktāku klīniku implantācijai nekā "dentiks". Ja vēlaties ietaupīt zobus un naudu, neejiet uz šo klīniku. G. Itkina kungs un viņa zobārstniecības klīnika "dentiks" nav tikai murgs, šī ir vieta, kur par viņa naudu tiek sabojāta pacienta Veselība, zobi un pretīga ārsta attieksme pret pacientu. Es šeit nerakstīšu sīkāk par savu situāciju, jo man būtu daudz jāraksta, un es domāju, ka šī nav tā vieta.
Mans skumjš secinājums ir tāds, ka itkini ir cilvēki bez sirdsapziņas! Absolūti ciniķi!

N

H hehehehehe 4 st atpakaļ

gribēju nolikt kluci, bet tik puršķītis iznāca! slinkums tālāk spiest!