Daudzmebeles.lv - Slikts serviss
Sia Dp Concept, zināms kā daudzmebeles.lv izgatavoja dīvānu pec maniem izmēriem, bet ar defektiem. Dīvans čīkst, ščībs, finieris ar plaisām, skrūves nobīdītas. Pēc nepilna mēneša vērsos pie viņiem un viņi paņēma dīvānu uz remontu. Atgrieza to pēc vienas dienas, bet nekas īsti nemainījās. Griezos pie viņiem atkārtoti, bet mani ignorēja. Galu galā ptac lēmums bija par labu man, bet tirgotājs naudu neatmaksāja un tadēļ ielikts melnajā sarakstā.
Заказала диван по моим размерам у sia dp concept, известного как daudzmebeles.lv. Диван оказался с деффектами: скрипит, фанера с трещиннами, болты сдвинуты, весь косой. Меньше чем через месяц обратилась к ним, диван взяли на ремонт. Через день вернули, но ничего не изменилось. Обратилась к ним второй раз, но меня проигнорировали. По решению ptac вернуть мне деньги фирма отказалась, поэтому их поместили в чёрный список.
Labdien!
Ja SIA "DP Concept" (Daudzmebeles.lv) piegādāja dīvānu ar defektiem, neveica pienācīgu remontu un pēc PTAC lēmuma par labu jums atteicās atgriezt naudu, tas ir Patērētāju tiesību aizsardzības likuma un Civillikuma pārkāpums. Saskaņā ar Civillikuma 1635. pantu, ja pārdevējs piegādā bojātu preci un nespēj to salabot, patērētājam ir tiesības pieprasīt naudas atmaksu vai preces apmaiņu.
Tā kā PTAC jau ir pieņēmis lēmumu jūsu labā, bet uzņēmums to ignorē, jūs varat vērsties tiesā ar prasību par naudas piedziņu. Ja uzņēmums ir iekļauts PTAC "melnajā sarakstā", tas norāda uz nopietniem pārkāpumiem, un var būt lietderīgi ziņot arī VID un Valsts policijai, ja pastāv aizdomas par krāpniecību.
Ja nepieciešama palīdzība prasības sagatavošanā tiesai vai juridiska konsultācija, sazinieties ar mums – palīdzēsim sagatavot visus nepieciešamos dokumentus, lai aizsargātu jūsu tiesības un panāktu naudas atgūšanu!