Datu Valsts Inspekcija - Slikts serviss

Sakarā ar manu sensitīvu datu zagšanu iesniedzu sudzību datu valsts inspekcijā. Pēc trim mēnešiem saņēmu formālu e-vēstuli, kuru parakstīja vēstules sastādītāja Sazonova un direktota vietniece l. Dilba. Neskatoties uz to, ka zvērinātu tiesu izpildītājs apliecināja faktu par nelikumīgu personas datu apstrādi, Sazonova balstoties uz savām personīgajām fantāzijām secināja, ka es pati vainīga, ka mani apzoga "jums zināmu iemeslu dēļ". Piezvanīju Sazonovai painteresēties, ko nozīmē "jums zināmu iemeslu dēļ", jo nekādi zagles iemesli man nav zināmi. Sarunas laikā atklājās, ka izmeklēšanas vispār nebija. Silti iesaku priekšniekiem paklausīties telefona sarunu un izvērtēt, cik profesionāli Sazonova ieslēdz gazlaitingu kad vajag komunicēt ar cilvēkiem. Kauns un negods aizstāvēt datu zagļus tādai iestādei kā datu valsts inspekcija.

G