Daily Special Stockmann - Ēdiens
05.12.2012. pusdienlaikā iegriezos paēst kompleksās pusdienas veikala Stockmann ēdināšanas vietā Daily special. Izvēlējos puķu kāpostu biezzupu, kartupeļus ar vistas gaļas kotleti un dzērienu. Pēc otrajā ēdienā piedāvāto kartupeļu pagaršošanas ar nepatiku atklāju, ka tie ir ne tikai auksti, bet arī skābi! Aiznesu atpakaļ otro ēdienu un prasīju, kā tas var būt, ka kartupeļi ir skābi? Ēdienu licējs/dalītājs kartupeļus aiznesa uz virtuvi un atgriezās ar atbildi, ka tā ir šīs kartupeļu šķirnes īpatnība. Tie jau "no dzimšanas" ir skābi. Ejot prom no ēdnīcas, secināju, ka tā saucamā "skābā šķirne" ir no letes noņemta un tās vietā ir vienkārši svaigi kartupeļi.
Aicinu uz šo "ēstuvi" neiet, jo šī pēdējā mēneša laikā ir jau otrā reize, kad ēdiens ir nebaudāms. Nereti otrais ēdiens tiek piedāvāts auksts.
GuntisG.
Komentāri (4)
Laukos augu, dzīvoju un visu mūžu ēdu kartupeļus, bet par skābu šķirni nav dzirdēts.
Nevajag ekonomēt uz sevis un ēst visādus sūdus ''business lunch''. 5, gadīgam bernam ir saprotams, ka nekas labs nebūs, samaksājot 2 ls par zupu, kartupeliem, KOTLETI un dzērienu. Kā vispār var bāzt savā organismā visu, ko piedāvā ''izdevīgāk'' ?
Pilnīgi piekrītu šis "sūdzības" autoram.
Ēdiens tiešām ir ne tikai nebaudāms un šķiet tiek gatavots no bojātiem izejmateriāliem, bet arī izvēle bieži vien ir drausmīga.
Viennozīmīgi, pats vairs neiešu un iesaku arī citiem turēties no šīs ēstuves pa gabalu...
Precizējiet vietu un ēdienu kas bija tik nebaudāms.