www.sudzibas.lv Clean R Negodprātīga komercprakse

Clean R - Negodprātīga komercprakse

Atkritumu apsaimniekotājs patvaļīgi lauza līgumu, jo netika apmaksāts rēķins noliktajā termiņā. (rēķins tika apmaksāts un pat maksājuma uzdevums tika nosūtīts uz grāmatvedību, pēc Clean R instrukcijām)
Taču līgums tika lauzts uz 5 min no Clean R puses un uzreiz atjaunots(par līguma atjaunošanu jāmaksā 8 Eur, taču man tas nebija jāmaksā jo ne manas kļūdas dēļ tas tika lauzts), kā rezultātā netika izvesti atkritumi. Visi neizvestie atkritumi nedēļu gaidīja kamēr tos izvedīs kas arī tika darīts, taču Clean R ir piestādījis jaunu rēķinu kur ir pievienota maksa par papildus atkritumu apjomu.(papildus apjoms nebija apjomīgāks par parastu izvešanas reizi taču piemērots lielāka soda samaksa, kā par 1 reizi.)
Klientu apkalpošana neko nevarot izmainīt un grāmatvedība izrakstīto rēķinu labot nevarot, kā rezultātā Clean R mani soda ar papildus maksu par savu kļūdu...

Diemžēl reģionā nav citu apsaimniekotāju un ir jāsadzīvo ar tik negodprātīgu atkritumu apsaimniekotāju.