Citi Kafejnīca - Slikts serviss

Devāmies pusdienās uz jauno kafejnīcu berģos “citi”.
Ierodoties, viss likās pozitīvi, bijām ar bērniem, saimnieks pat pienāca pajautāja vai nav nepieciešams bērnu kresliņš.. Bet tad kad saņēmām ēdienu bijām nedaudz vīlušies par “piedevu” garšu, cepti-vārītie kartupeļi garšoja pēc atsaldētiem bezgaršīgiem kartupeļiem, bērnu ēdienkartes vispār nebija, berna frikadeļu zupa bija pārsālīta un atnesa galīgi karstu, ka nebija iespējams ieēst, bērns sēdēja gaidīja kad atdzisīs. Karbonādes bija garšīgas!
Bet Kronis visam, sēdējām āra terasē, ēdot sajutām cigarešu smaku, un mums blakus pie ieejas pilnīgi vienaldzīgi stāvēja un smēķēja saimnieks! Mēs bijām ar divgadnieku un zīdaini pie galda un pie kaimiņu galda bija bērni! Ētikas normas? Nācās celties un palūgt saimniekam, lai paiet kaut kur nedaudz tālāk smēķēt cigaretes, protams atvainojas un aizgāja prom, beigas pēc šim pusdienām, kuras gribējās pabaudīt, sapratām ka palika rūgts pieredze un karbonādes var garšīgas paēst citur.. Otrreiz uz turieni nebrauksim, paldies!

ē