www.sudzibas.lv Banknote.lv Slikts serviss

Banknote.lv - Slikts serviss

Es pieteicos kredītam svētdien uz 1000 euro un papildus samaksāju 100 euro lai saņemtu kredītu jau tajā dienā! Gaidīju visu dienu, bet naudu es nedabūju! Nākamā dienā kredīts man vairs nebija aktuāls. Ļoti maldinošs piedāvājums un 100 euro diez vai kāds atgriezis. Tā bija piedēja reize kad izmantoju šo kantori.

31.03.2025

V

Silbalodis 31.03.2025

Jūtu līdzi...

krāslavietiss 31.03.2025

Varu derēt uz savām neesošajām zobu protēzēm, ka nav pēdējā reize!

M Mēnesis 31.03.2025

Gudrs triks,lai saņemtu naudu tai pašā dienā vēl komisija jāmaksā.Krāpnieku kantoris.

Good Intentions 31.03.2025

Svētdien lol

Šādā gadījumā var būt runa par negodīgu komercpraksi, jo saskaņā ar Patērētāju tiesību aizsardzības likumu jebkuram maksas pakalpojumam ir jābūt skaidri definētam un jāatbilst patērētāja saprātīgām gaidām. Ja jums tika piedāvāts paātrinātas izskatīšanas pakalpojums par 100 eiro, bet solītais rezultāts – kredīta piešķiršana tajā pašā dienā – netika izpildīts, tad šī samaksa iespējams neatbilst sniegtajam pakalpojumam. Arī Komerclikums un Civillikums nosaka, ka pakalpojumu sniedzējam ir pienākums rīkoties godprātīgi un izpildīt savu pienākumu laikā.
Rekomendēju nosūtīt uzņēmumam rakstisku pretenziju, kurā norādāt maksājuma summu, datumu un apstākļus, kāpēc pieprasāt šīs summas atgriešanu. Ja viņi atsakās vai ignorē, jūs varat vērsties Patērētāju tiesību aizsardzības centrā (PTAC) ar sūdzību, pievienojot arī maksājuma izrakstu un saziņas pierādījumus. Tādā veidā būs iespējams panākt, ka jūsu tiesības tiek pienācīgi aizsargātas.